Descobrim l’Autoestima 17/12/22

 1. Pàgina d'inici
 2. Emofamily
 3. Descobrim l’Autoestima 17/12/22

Descobrim l’Autoestima 17/12/22

 1. Pàgina d'inici
 2. Emofamily
 3. Descobrim l’Autoestima 17/12/22

Dissabte 17 de desembre de 2022, de 9:30h a 13:30h

L’Autoestima, base de l’èxit i de la felicitat té unes claus. Voleu venir a descobrir-les en família? Divertit, amb animals i a la natura! Apunteu-vos i viviu l’experiència Granja

  • Lideratge amb el cavall: activitat on grans i petits entreraran el lideratge, aquell que ens ajuda a agafar les regnes de la nostra vida.
  • Circuit indiana Jones: Divertida pista americana en el bosc, on ho passarem d’allò més bé i a més a més posarem a prova la nostra autonomia i la nostra autoestima.
  • Animals de Granja: Coneixerem l’equip de conills, ovelles, emús, cabretes, gallines, cavalls, la famosa vaca Carlota i el guanaco que volia ser un emú.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els germans/es menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú