Descobrim l’Autoestima 15/01/22

 1. Pàgina d'inici
 2. Emofamily
 3. Descobrim l’Autoestima 15/01/22

Descobrim l’Autoestima 15/01/22

 1. Pàgina d'inici
 2. Emofamily
 3. Descobrim l’Autoestima 15/01/22

Dissabte 15 de gener de 2022, de 9:45h a 13:30h

L’Autoestima, base de l’èxit i de la felicitat té unes claus. Voleu venir a descobrir-les en família? Divertit, amb animals i a la natura! Apunteu-vos i viviu l’experiència Granja

  • Les Textures de l’Autoestima: descalços sentirem diferents textures, per de manera gràfica i facilitadora, fer un viatge per valorar-nos i descobrir les claus de l’Autoestima.
  • El Rocòdrom de la Valentia: Per superar les nostres pors alhora que ens animem i recolzem, entrenant la Valentia que tan orgull ens fa sentir.
  • Connexió amb la Natura i els Animals: gaudirem de la natura del bosc alhora que coneixem als habitants de La Granja, l’equip de conills, ovelles, emús, cabretes, gallines, cavalls i la famosa vaca Carlota.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú