Potenciem L’autonomia 04/06/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Potenciem L’autonomia 04/06/22

Potenciem L’autonomia 04/06/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Potenciem L’autonomia 04/06/22

Disabte 4 de junio de 2022, de 9:45h a 13:30h

Divertida jornada en família per augmentar l’Autonomia, aquesta fantàstica habilitat tan necessària a l’escola i a casa, augmentant de pas autoestimes i superant pors amb l’ajuda del cavall i la natura. Apunteu-vos i viviu l’experiència Granja

  • Lideratge amb el Cavall: Activitat on petits i grans entrenaran el lideratge, aquell que ens ajuda a prendre les regnes de la nostra vida.
  • Circuit d’Indiana Jones: Divertida pista americana al bosc on superarem pors i entendrem les conseqüències de la sobreprotecció
  • Connexió Natura: Gaudirem de la natura del bosc alhora que coneixem als habitants de La Granja, l’equip de conills, ovelles, emús, cabretes, gallines, cavalls i la famosa vaca Carlota.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú