L’aventura de l’empatia 7/11/21

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. L’aventura de l’empatia 7/11/21

L’aventura de l’empatia 7/11/21

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. L’aventura de l’empatia 7/11/21

Diumenge 7 de novembre de 2021, de 9:45h a 13:30h

L’empatia, bàsica per les relacions humanes es pot entrenar en família i entendre amb ajuda dels animals i cavalls. Divertit i al bell mig de la natura. Apunteu-vos i viviu l’experiència Granja

  • Lideratge amb el Cavall:Activitat on petits i grans entrenaran el lideratge, i descobrirem les necessitats que el cavall transmet.
  • El pont de la comunicació positiva: Pont de mico on els missatges positius dels uns cap els altres membres de la família, aconseguiran augmentar el vincle i l’empatia.
  • Connexió Natura: Gaudirem de la natura del bosc alhora que coneixem als habitants de La Granja, l’equip de conills, ovelles, emús, cabretes, gallines, cavalls i la famosa vaca Carlota.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú