Els Exploradors de saviesa 22/05/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Els Exploradors de saviesa 22/05/22

Els Exploradors de saviesa 22/05/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Els Exploradors de saviesa 22/05/22

Diumenge 22 de maig de 2021, de 9:45h a 13:30h

Si teniu un esperit intrèpid i voleu explorar els secrets de la saviesa, aquesta és la vostra aventura! Vingueu equipats amb molta energia per viure l’experiència Granja.

  • El secret del laberint:En família afrontarem el repte del Laberint, d’on en sortirem amb més consciència de que ningú sap tant, com tots junts.
  • Circuit d’Indiana Jones: Super aventura a una pista americana al bosc superarem les nostres pors i entendrem que la sobreprotecció desmotiva als petits Exploradors.
  • Connexió Natura i els animals: gaudirem de la natura del bosc alhora que coneixem als habitants de La Granja, l’equip de conills, ovelles, emús, cabretes, gallines, cavalls i la famosa vaca Carlota.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú