Escola Pia Sarrià Tastet Emocional 26/03/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Sin categorizar
  3. Escola Pia Sarrià Tastet Emocional 26/03/22

Escola Pia Sarrià Tastet Emocional 26/03/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Sin categorizar
  3. Escola Pia Sarrià Tastet Emocional 26/03/22

Dissabte 26 de març de 2022, de 9:45h a 13:30h

Voleu tastar què és l’Educació Emocional en família, en un dia ple d’activitats divertides i amb natura i animals? Apunteu-vos i viviu l’experiència Granja, que ESCOLA PIA SARRIA us ha preparat per a vosaltres. .

  • Lideratge amb el Cavall: a partir de la superació de la por al cavall, entrenem l’habilitat de lideratge, per fer front els reptes sent tu mateix
  • Circuit Indiana Jones: en aquesta pista americana al bosc, superarem obstacles junts i en família, alhora que entrenem la confiança i la responsabilitat.
  • El pont de la comunicació positiva: Pont de mico on els missatges positius dels uns cap els altres membres de la família, aconseguiran augmentar el vincle i l’empatia.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú