Tastet Emocional 12/02/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Tastet Emocional 12/02/22

Tastet Emocional 12/02/22

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Tastet Emocional 12/02/22

Dissabte 12 de febrer de 2022, de 9:45h a 13:30h

Voleu tastar què és l’Educació Emocional en família, en un dia ple d’activitats divertides i amb natura i animals? Apunteu-vos i viviu l’experiència Granja.

  • Lideratge amb el Cavall: a partir de la superació de la por al cavall, entrenem l’habilitat de lideratge, per fer front els reptes sent tu mateix
  • Circuit de la confiança: en aquesta pista americana al bosc, superarem obstacles junts i en família, alhora que entrenem la confiança i la responsabilitat.
  • Connexió Natura i els animals: gaudirem de la natura del bosc alhora que coneixem als habitants de La Granja, l’equip de conills, ovelles, emús, cabretes, gallines, cavalls i la famosa vaca Carlota.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú