Tastet Emocional 14/01/23

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Tastet Emocional 14/01/23

Tastet Emocional 14/01/23

  1. Pàgina d'inici
  2. Emofamily
  3. Tastet Emocional 14/01/23

Diumenge 13 de gener de 2023, de 9:30h a 13:30h

Voleu tastar què és l’Educació Emocional en família, en un dia ple d’activitats divertides i amb natura i animals? Apunteu-vos i viviu l’experiència Granja.

  • Circuit de l’equilibri: Posarem a prova les nostres habilitats i alhora aprendrem un munt de coses. Els riures estan assegurats
  • Circuit de la confiança: circuit d’aventura on superarem obstacles junts i en família, alhora que entrenem la confiança i la responsabilitat.
  • Visitem la Granja: Coneixerem als habitants de La Granja, l’equip de conills, ovelles, emús, cabretes, gallines, cavalls i la famosa vaca Carlota, ells ens ensenyaran perquè serveix l’empatia.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Veniu a gaudir d’un matí en família amb les activitats LaGranja!

Activitat recomanada per a tota la família i per a nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú