Tasta l’Educació Emocional amb els teus fills i filles 25/05/24

  1. Pàgina d'inici
  2. Sin categorizar
  3. Tasta l’Educació Emocional amb els teus fills i filles 25/05/24

Tasta l’Educació Emocional amb els teus fills i filles 25/05/24

  1. Pàgina d'inici
  2. Sin categorizar
  3. Tasta l’Educació Emocional amb els teus fills i filles 25/05/24

Dissabte 25 de maig de 2023, de 9:30h a 13:30h

Voleu tastar l’Educació Emocional amb les nostres excursions “Emofamily”? Us proposem un matí diferent de jocs, de riures i de complicitat, en companyia de la vostra família.

Un matí ple d’aventures emocionals, on a més a més descobrirem i entrenarem algunes competències que ens poden ajudar a entendre i gestionar les emocions i poder experimentar més benestar en el nostre dia a dia!

  • Lideratge amb el cavall: a partir de la superació de la por al cavall, entrenem l’habilitat que tenim per fer front els reptes una vegada gestionem les nostres emocions.
  • Circuit de la confiança: en aquesta activitat gaudirem de superar obstacles en un circuit d’aventures enmig del bosc, mentre entrenem la nostra confiança i responsabilitat.
  • Pont xinès: al pont penjant entrenarem la comunicació positiva, a partir de trobar un espai per dir-nos allò que més m’agrada de tu i poques vegades trobem l’oportunitat de dir.

En acabat, si voleu continuar gaudint del vostre cap de setmana en família amb un dinar pícnic, comptem amb espais amb taules al mig del bosc per fer-ho! Això sí, us demanem reciclar i cuidar la natura! Ella també ens necessita!

Apunteu-vos i viviu en família l’experiència del mètode Granja!!!!!!

Activitat recomanada per a tota la família, els germans/es menors de 3 anys no paguen entrada, però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

Aquesta proposta d’activitats pot veure’s modificada per raons meteorològiques o organitzatives.

.

compra la teva entrada!

Neteja
Options Quantity
Options Quantity
compartir laGranja
Comparteix a

Horari

9:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament. 13:30 hores – Tancament de la jornada.

lugar: La Granja, Santa Maria de Palautordera
Menú