clubs esportius

vive el deporte en la granja

campus esportiu per a la cohesió i el treball en equip

Un Campus esportiu formatiu i específic on a més de disposar de pistes esportives per als vostres entrenaments, els jugadors i entrenadors fareu un programa específic i d’alt impacte per millorar el treball en equip, la comunicació i la cohesió, juntament amb altres habilitats socials i personals com l’autoestima, la confiança o la gestió de la rabia. Utilitzem el Mètode La Granja, registrat i avaluat científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona (novembre 2017) que demostra la millora de les 5 competències emocionals (marc teoric Bisquerra Alzina 2007).  Aquest és el mateix Mètode que utilitzem amb els esportistes de La Masia del F.C.Barcelona, dins del projecte Masia 360.

Tots sabem de la importància de les emocions i del que sentim a l’hora de buscar un rendiment esportiu. Quantes vegades un sentiment d’equip, de que “sí podem” ha estat determinant per guanyar o perdre?

Els últims anys grans coachs han introduït la intel·ligència emocional en la manera de fer dels grans equips, però per què no introduir-ho també ens els joves? Per què negar-los aquesta formació que els pot canviar la percepció de sí mateixos i del que poden arribar a ser?

Us proposem un Campus Formatiu d’alt impacte que donarà eines als jugadors i entrenadors per millorar el treball en equip i la cohesió mitjançant activitats pràctiques i vivencials tipus formació Outdoor.

campus esportiu per a la cohesió 2024:

 • Preu pensió completa + programa formatiu: 43,09€ + IVA (nen) / 45,94€ + IVA (adult + 16 anys) / 44,92€ + IVA (entrenador/a)

   

  IVA 10%

El preu inclou: Allotjament en una casa independent per a vosaltres sols +  menjador privat + pensió completa + programa formatiu Outdoor d’entrenament d’habilitats fet a mida de les necessitats de cada equip, amb activitats vivencials durant 4 hores cada matí *+ utilització de les pistes esportives (bàsquet, handbol, futbol sala) durant les tardes pels vostres entrenaments + un entrenador gratuït per cada 15 jugadors + piscina amb socorrista (només de juliol al 10 de setembre). Mínim 36 pax.

CAMP DE GESPA ARTIFICIAL: conveni amb l’Ajuntament de Sta.M.Palautordera (caldrà reservar l’horari disponible). Trasllats fins al camp de gespa no inclòs al preu (amb transport públic hi ha un cost 2€ per viatge i persona).

*possibilitat d’adaptació horària pel programa formatiu.

Cuina casolana (amb me­nús adaptats a al·lèrgics i intolerants alimentaris).

campus esportiu (només allotjament i pensió completa) 2024:

 • Preu pensió completa: 39,57€ + IVA (nen) / 44,92€ + IVA (adult + 16 anys o entrenador/a.)
 • Preu matí + dinar: 23,74€ + IVA (nen) / 24,70€ + IVA (adult + 16 anys o entrenador/a)

  IVA 10%

El preu inclou: Allotjament i pensió completa en una casa privada per a només el vostre grup + cuina casolana (amb me­nús adaptats als intolerants alimentaris) + ús de les pistes esportives (una per cada 20 jugadors). Mínim 36 pax.

Cal que porteu sac de dormir. Estació de tren a 250 metres de la casa.

outdoor training d’ed. emocional pel treball en equip (un dia)

Una potent jornada formativa d’alt impacte amb activitats pràctiques a la natura, amb cavalls de doma natural. L’objectiu s’adaptarà a les necessitats de cada equip, potenciant la cohesió, entenent el treball en equip i entrenant la comunicació positiva i la gestió de la rabia.

Competències que es poden treballar: La gestió de la por, la pressió i l’ansietat, la comunicació positiva, el treball en equip i la cohesió, l’empatia, l’autoestima, tolerar la frustració, la paciència, gestió de l’error, l’auto-motivació, l’optimisme, l’alineació, la gestió de la queixa, l’ambició, la humilitat, la generositat versus l’ego, la creativitat i pro-activitat.

Tot un dia (10:00 a 17:30 hores aprox.) on realitzarem activitats de l’estil: Navegar en equip, lideratge amb el cavall, el circuit de la confiança, el laberint de l’ansietat, el castell dels errors…

PREU temporada 2024 Jornada formativa amb Educadors Emocionals experts:

 • UN MATÍ: de 10:00 a 14:15h – 19€ + IVA*
 • UN DIA: de 10:00 a 17:30h – 25€ + IVA*

*Dinar opcional: 12€ + IVA (jugadors fins a 17 anys) / 15€ + IVA (adults). Mínim 14 esportistes (per menys jugadors consulteu preu).

IVA 10%

Menú