Els 3 REPTES DEL TERRITORI DE LA LLUM

AUTOESTIMA – ALEGRIA – DESPERTA L’ESTRELLA (SRAA)

Estar sovint enfadat, frustrat, queixós o apàtic, ens converteix en persones grises, i molta gent grisa, acaba fent gris el món. Ensenyarem al nens que tots i cada un de nosaltres podem ser capaços de tornar a il·luminar el món, però per aconseguir-ho abans caldrà que ells brillin per dins.

Per fer-ho caldrà conquerir 3 territoris i el segell de cada un d’ells per al nostre passaport al territori de la Llum.

1ER, 2ON I 3ER CICLE DE PRIMÀRIA

Activitats:

  • ELS TRES REPTES DEL TERRITORI DE LA LLUM

Introducció al programa: Per brillar tu, no necessites apagar la llum dels altres, necessites tenir una bona autoestima, gaudir de l’alegria i aprendre com podem despertar la nostra estrella.

  • EL TERRITORI DE L’AUTOESTIMA

Activitats com el termòmetre de l’autoestima, el vaixell o el camp de mines, ens ajudaran a entendre com podem aconseguir tenir una bona autoestima, perquè només qui s’estima a ell mateix pot aconseguir el segell de l’autoestima.

  • EL TERRITORI DE L’ALEGRIA

Amb els animals, els cavalls, o la lona de l’alegria, entendrem què és l’emoció que ens mou, el nostre motor, i entendrem també que aquesta emoció és la que ens ajuda a memoritzar, créixer i assolir de manera positiva qualsevol aprenentatge.

Farem que l’alegria ens faci brillar per obtenir aquest segell.

  • EL TERRITORI QUE DESPERTA L’ESTRELLA (SRAA)

Al Llençat a la vida amb valentia, o al barranc del futur, despertarem el Sistema Reticular Actiu Ascendent, tenim una missió per aconseguir l’actitud perquè ens passin coses bones, d’aquelles que el nostre cor desitja. Quines seran? Haurem de descobrir-ho per aconseguir el seu segell i accedir al planeta de la llum.

activitats de nit:

  • Trekking nocturn: per superar la por a conèixer-nos i parlar de les nostres pors.
  • Festa disco: La música i el ball generen endorfines i produeixen una immensa alegria.

Aquest programa es pot adaptar a 2 dies/1 nit.

Menú