conferències

dayani, 10 años

Oferim conferències i tallers per famílies, per docents o per professionals de diferents àmbits (sanitaris, líders…) que vulguin conèixer les eines de l’Educació Emocional des de la pràctica per millorar les relacions dels seus equips i de les persones relacionades amb la seva orgabnització.

Amb la nostra experta Cristina Gutiérrez Lestón, educadora emocional, escriptora, conferenciant i directora del projecte “La Granja”.

Si us interessa una d’aquestes xerrades, ompliu el formulari de sota i contactarem amb vosaltres. Els centres educatius disposen d’una subvenció de la “Fundació La Granja” i podeu fer una agrupació de diferents escoles per abaratir els costos. La conferència es pot fer presencial o online.

ponent: Cristina Gutiérrez Lestón

conferències i tallers:

  • Bullying, Autoestima i finestres trencades: Davant l’increment de les relacions tòxiques, la desconfiança i l’assetjament escolar, ens focalitzarem en entendre l’origen de la debilitat dels infants, de la baixa autoestima i de l’agressivitat amb ajuda de la metàfora de la Síndrome de les Finestres Trencades, amb eines i recursos pràctics per ajudar a famílies i docents a gestionar els conflictes, la sana autoestima i l’empatia.
  • Tornar a ser humans: el repte del s. XXI: Educar, etimològicament, significa “extreure de dins cap a fora”, però sovint ho confonem amb omplir de fora cap a dins. L’educació amb sentit no és acumular, sinó transformar per encendre la flama que som cadascú de nosaltres. Una xerrada que dona 5 claus per mantenir l’ànim i el compromís, per canviar el que no agrada i per ser creatius i innovadors malgrat que les forces ens fallin. Eines pràctiques per perseguir el repte més innovador del S-XXI, tornar a ser humans.
  • Entrena’l per a la Vida: Hi ha dos tipus de pares, els que preparen el camí pel fill, i els que preparen al fill pel camí: Es centra en la sobreprotecció i en les seves conseqüències. Durada 1,5h. Aforament: no hi ha màxim. Veure vídeo presentació xerrada
  • Descobrint el poder de les emocions.  Per ajudar a entendre la funció de les emocions i descobrir el seu poder per educar als nostres fills i filles i convertir el que sentim en el nostre millor aliat. Emocions positives, emocions negatives i recursos pràctics i fàcils per a regular-les.  L’objectiu? Millorar el benestar a casa i/o a l’aula.
  • Cuidar-nos amb les paraules, la comunicació que funciona: Què pensen els infants i joves? Com comunicar-nos amb un infant o jove amb ràbia, baixa autoestima o por? Una potent xerrada amb un munt d’eines i recursos de la comunicació assertiva per a millorar la nostra consciència i el tipus de comunicació . Durada 1,5h. Aforament: no hi ha màxim.
  • La queixa, la por i les equivocacions: En un món amb presses on la incertesa i l’errada ens incomoda, i on la queixa domina grans i petits, entenem què és queixar-se, què és la por i obtenim eines per canviar actituds i comportaments (tema: gestió de la queixa i l’error). Durada 1,5h. Aforament: no hi ha màxim.

PREU CONFERÈNCIA PRESENCIAL 1.250 €  (La Fundació per a l’Educació financia el 40% per escoles públiques/concertades i el 30% per escoles privades, Escola Pública: 750€ – Escola Concertada: 875€- més iva 21%).

PREU CONFERÈNCIA ONLINE: 800€ (La Fundació per a l’Educació financia el 40% per escoles públiques/concertades i el 30% per escoles privades, Escola Pública: 480€ – Escola Concertada: 560€ – més iva 21%). 

La conferència es fa mitjançant la plataforma Zoom. Màxim de 100 inscripcions. Si hi ha un número superior d’inscripcions hi haurà un cost de 30 € per a l’amplició d’entrades.

Fins una setmana abans de la conferència es pot canviar la data sense problema. Si s’informa de l’anul·lació en un plaç inferior a una setmana no es pot retornar l’import.

Si us plau, ompliu el formulari de sota per sol·licitar una conferència o talleri contactarem amb vosaltres per a concretar (el radi màxim de desplaçament és de 50 km aproximadament).


    Menú