conferències

dayani, 10 años

Oferim conferències i tallers per famílies, per docents o per professionals de diferents àmbits (sanitaris, líders…) que vulguin conèixer les eines de l’Educació Emocional des de la pràctica per millorar les relacions dels seus equips i de les persones relacionades amb la seva orgabnització.

Amb la nostra experta Cristina Gutiérrez Lestón, educadora emocional, escriptora, conferenciant i directora del projecte “La Granja”.

Si us interessa una d’aquestes xerrades, ompliu el formulari de sota i contactarem amb vosaltres. Els centres educatius disposen d’una subvenció de la “Fundació La Granja” i podeu fer una agrupació de diferents escoles per abaratir els costos. La conferència es pot fer presencial o online.

ponent: Cristina Gutiérrez Lestón

conferències i tallers:

  • Entrena’l per a la Vida: Hi ha dos tipus de pares, els que preparen el camí pel fill, i els que preparen al fill pel camí: Es centra en la sobreprotecció i les seves conseqüències. Durada 1,5h. Aforament: no hi ha màxim. Veure vídeo presentació xerrada
  • Les Emocions de la pandèmia. Estar tu bé perquè els altres no ho estaràn: Per ajudar a entendre les emocions provocades pel Covid-19 i tenir recursos pràctics per a regular-les en nosaltres mateixos i també en els nostres fills i filles. L’objectiu? evitar mals majors com la conflictivitat a casa o a l’aula, la comunicació negativa, la susceptibilitat o la desconfiança fins i tot a la feina. Veure vídeo presentació xerrada
  • La comunicació que funciona: Què diuen els nens? Com se senten? Com la comunicació pot ser la nostra aliada per educar-los, i les paraules que no poden faltar en l’educació d’un fill. Durada 1,5h. Aforament: no hi ha màxim.
  • La queixa, la por i les equivocacions: En un món amb presses on la incertesa i l’errada ens incomoda, i on la queixa domina grans i petits, entenem què és queixar-se, què és la por i obtenim eines per canviar actituds i comportaments (tema: gestió de la queixa i l’error). Durada 1,5h. Aforament: no hi ha màxim.
  • Què són les emocions i per a què ens serveixen? Taller amb una dinàmica per un màxim de 35 participants que ajudaran a entendre què són les emocions i com podem ser nosaltres els que les dominem a elles.  (Tema: gestió de les emocions). Durada 1,5h. Aforament: màxim 35 participants.

PREU CONFERÈNCIA PRESENCIAL 1.250 €  (La Fundació per a l’Educació financia el 40% per escoles públiques/concertades i el 30% per escoles privades, Escola Pública: 750€ – Escola Concertada: 875€- més iva 21%).

PREU CONFERÈNCIA ONLINE: 800€ (La Fundació per a l’Educació financia el 40% per escoles públiques/concertades i el 30% per escoles privades, Escola Pública: 480€ – Escola Concertada: 560€ – més iva 21%). 

La conferència es fa mitjançant la plataforma Zoom. Màxim de 100 inscripcions. Si hi ha un número superior d’inscripcions hi haurà un cost de 30 € per a l’amplició d’entrades.

Fins una setmana abans de la conferència es pot canviar la data sense problema. Si s’informa de l’anul·lació en un plaç inferior a una setmana no es pot retornar l’import.

Si us plau, ompliu el formulari de sota per sol·licitar una conferència o talleri contactarem amb vosaltres per a concretar (el radi màxim de desplaçament és de 50 km aproximadament).


    Menú