crèdits de síntesi

La Granja, Ability Training Center ofereix dos Crèdits de Síntesi amb una durada de 3 dies (2 nits) on es treballen totes les àrees (socials, naturals, llengües, tecnologia, etc..). També us donem els recursos per seguir treballant dos dies més a l’escola.

1. convertims les emocions en aliades del nostre futur

Per a què els alumnes aprenguin com és d’important conèixer les nostres emocions, saber canalitzar-les positivament, així com millorar l’ empatia i la nostra relació amb els demés. Treballarem aspectes tan importants com la millora de l’ autoestima, la capacitat de treballar en equip i la resolució de conflictes.

2. intensive english & adventure

Proposem un crèdit on la llengua vehicular serà l’anglès, de manera que els alumnes tindran l’ oportunitat de practicar la llengua anglesa alhora que fan diferents esports. El fil conductor serà “Els Líders Naturals”: Cada grup haurà d’escollir un dels líders proposats (Obama, Gandhi, Lutter King, Mandela etc.).

Inclou: Pensió completa i crèdit de síntesi. Inclou un dossier gratuït per alumne

Preu curs 2023-2024: 3 dies, 2 nits (de dilluns a dimecres)

  • De setembre a març: 130€ (escoles exempts d’IVA)
  • Abril : 145€ (escoles exempts d’IVA)
  • Maig i juny : 157€ (escoles exempts d’IVA)

excursió de suport al vostre crèdit

Oferim també una excursió feta a mida per donar suport al vostre Crèdit de Síntesi. Només ens heu de trucar i demanar allò que necessiteu!

Preu curs 2023-2024: 15,70€ (escoles exempts d’IVA)

Menú