emopack

programa de educación emocional para escuelas
programa de educación emocional para escuelas

educació infantil – primària – eso

Un programa pràctic per entrenar les competències emocionals dels alumnes a l’escola amb el Mètode La Granja®.

La Granja dissenya un Programa formatiu per entrenar les competències emocionals dels alumnes i les seves habilitats socials i personals, potent, pràctic i amb resultats garantits. Amb acompanyament i servei de consultoria als mestres durant tot el curs escolar. La potencia del Mètode La Granja®queda garantida quan sortim de l’aula per fer activitats outdoor training dissenyades per conèixer els alumnes des d’una altra mirada, i fent que els alumnes facin conscient l’inconscient, generant canvis en les actituds individuals, i modificant comportaments del grup.

Aquest programa és formatiu, i utilitza metodologies on el joc i els reptes són els protagonistes per aconseguir la motivació de tots els alumnes.

El preu dels EMOpacks són una oferta especial i les places dels centres educatius que vulguin inscriure’s és limitada.

ara també emopack plus!
menú emocional per escoles (càpsules individuals)
null
programes d'educació emocional per a centres educatius
descarrega aquí el catàleg i descobreix tot el que fem!

Tarifes 2022/2023:

ed. infantil – 63,96€/alumne (10,5 hores formatives)

1er Trimestre (setembre/octubre): Excursió “L’autonomia per entrenar la capacitat de buscar recursos i de passar a l’acció i s’adonin del que són capaços. Totes les excursions del programa inclouen assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un programa sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies.

2on Trimestre (febrer/març): Excursió “La valentia i superem les pors” per gestionar la por de manera positiva, fer-la petita i sentir-se autònoms.

3er Trimestre (maig/juny): Excursió “Treball en equip” per entendre els vincles i el sentiment de pertinença des de l’autonomia (si, puc). Amb tancament del programa.

A MÉS:

 • Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el conte “La Por d’en Sergi” + el conte “Som el que plantem” + documentació amb recursos i idees.
 • Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

cicle inicial – 63,96€/alumne (10,5 hores formatives)

1er Trimestre (setembre): Excursió “L’Empatia i saber dir no” per ser conscient de les emocions que senten i entrenar-los per entendre’s amb els altres,  capacitant-los a més per posar límits a un company. Totes les excursions del programa inclouen assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un programa sistèmic per a poc a poc, crear consciència en les famílies.

2on Trimestre (febrer): Excursió “La comunicació positiva” per posar consciència, tenir més recursos comunicatius i millorar les relacions entre els alumnes, tenint en compte el que senten ells i els altres.

3er Trimestre (abril): Excursió “La cohesió” per entrenar la confiança en un mateix, en els altres i la responsabilitat cap als companys per millorar el treball en equip. Amb tancament del programa.

A MÉS:

 • Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el conte “En Dani i com tolerar la frustració” + el conte “l’Autoestima de l’Anna” + documentació amb recursos i idees.
 • Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

cicle mitjà – 63,96€/alumne (11 hores formatives)

1er Trimestre (setembre): Excursió “L’autoestima” per ser conscient de les opinions positives i negatives que tenen d’ells mateixos i tenir eines personals per augmentar-la de manera sana. Totes les excursions del programa inclouen assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un programa sistèmic per a poc a poc, crear consciència en les famílies.

2on Trimestre (febrer): Excursió “Som una classe, Som un equip” per conèixer-se, reforçar els vincles i sentir-se part del grup amb l’objectiu de millorar l’autoconcepte d’un mateix.

3er Trimestre (abril): Excursió “Bany de bosc” per aturar-se, respirar, entrenar l’escolta activa i la concentració, a més de millorar l’empatia entre els companys per augmentar l’autoestima de tots ells. Amb tancament del programa.

A MÉS:

 • Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre de lectura “L’Hort de la Vida” + el llibre de lectura per pares i fills “L’euga Mut, enamorada de la vida” + documentació amb recursos i idees.
 • Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

cicle superior – 75,68€/alumne (13 hores formatives)

1er Trimestre (setembre): Formació a l’escola “Per què ens enfadem”. Ens desplacem a l’escola per fer la formació que ajudarà a entendre el funcionament del cervell reptilià i donar eines per l’autocontrol emocional. Durada 1,5h.

1er Trimestre (novembre): Excursió “Gestionem els conflictes” per entendre què és un conflicte i tenir eines per gestionar-lo de manera positiva. Entrenar-los des de les primeres setmanes de curs per preparar-los per a l’ESO serà l’objectiu del PEEE de cicle superior. Totes les excursions del programa inclouen assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un programa sistèmic per a poc a poc, crear consciència en les famílies.

2on Trimestre (gener): Excursió “Tolerar la frustració” per entrenar l’autocontrol emocional de manera pràctica quan no aconsegueixen allò que volen i sortir amb eines per gestionar la frustració, coneixent el seu nivell per tolerar-la.

3er Trimestre (març/abril): Excursió “L’Estrès i l’Ansietat” i “Som un equip” per entendre la diferència de cadascuna, adonar-se quan la senten i ser capaços de dominar-les. També faran una dinàmica per entrenar el treball en equip i augmentar els vincles que els uneixen. Amb tancament del programa.

A MÉS:

 • Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre “Entrena’l per a la Vida” + el llibre de lectura “Volar Alt” + el llibre de lectura “Em cuido per poder-te cuidar” + documentació amb recursos i idees.
 • Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

1er d’eso – 75,68€/alumne (14 hores formatives)

1er Trimestre (setembre): Formació a l’institut “Per què ens enfadem?”. Ens desplacem al vostre centre per fer la formació que ajudarà a entendre el funcionament del cervell reptilià i donar eines per l’autocontrol emocional dels alumnes. Durada 1,5h.

1er Trimestre (novembre): Excursió “Som una classe, Som un equip”per començar el curs coneixent-se, generar vincles i desmuntar etiquetes. Totes les excursions del programa inclouen assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un programa sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies.

2on Trimestre (gener): Excursió “Estimat mòbil, no puc viure sense tu”per gestionar de manera positiva les xarxes socials i adonar-se de què els treu i què els dóna el mòbil, sent conscients de la diferència entre relacions reals i virtuals i millorar els vincles entre els alumnes.

3er Trimestre (març/abril): Excursió “Gestionem els conflictes” per entendre què és un conflicte i tenir eines per gestionar-lo de manera positiva, com per exemple la comunicació positiva. Amb tancament del programa.

A MÉS:

 • Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre “Entrena’l per a la Vida” + el llibre de lectura “Volar Alt” + el llibre de lectura “L’euga Mut, enamorada de la vida” + documentació amb recursos i idees.
 • Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

2on d’eso – 75,68€/alumne (14 hores formatives)

1er Trimestre (setembre): Formació a l’institut “Mannequin Challenge”. Ens desplacem al vostre centre amb una formació que els ajudarà a entendre per a què serveixen les emocions bàsiques, per què les sentim i com podem controlar-les . Durada 1,5h.

1er Trimestre (novembre): Excursió “Saber dir no”per començar el nou curs augmentant l’autoestima dels alumnes i capacitar-los per posar límits als companys, sabent dir “no” o “prou”. Totes les excursions del programa inclouen assessoria perquè compartiu l’experiència amb els pares i aconseguiu un programa sistèmic per poc a poc, crear consciència en les famílies.

2on Trimestre (gener): Excursió “L’ansietat,  l’estrès i la responsabilitat” per gestionar el pes de l’expectativa, el que s’espera d’ells, entendre la responsabilitat en el seu transit cap a l’edat adulta,  i la diferència entre ansietat i estrès donant-los eines per viure el moment present.

3er Trimestre (març/abril):  Excursió “La proactivitat” per entrenar l’auto lideratge, l’automotivació i inspirar-los a perseguir els seus somnis. Amb tancament del programa.

A MÉS:

 • Caixa EMOpack: amb el llibre guia “Emoquadern, educació emocional a l’aula” amb dinàmiques i jocs perquè el mestre pugui fer a classe + el llibre “Entrena’l per a la Vida” + el llibre de lectura “Els Buscadors de Saviesa”+ el llibre de lectura “Em cuido per poder-te cuidar” + documentació amb recursos i idees.
 • Servei de consultoria als mestres i a l’equip directiu durant el curs.

Les activitats de L’EMOpack poden adequar-se a les necessitats concretes de cada Centre. Paces limitades per ordre de sol·licitud.

Menú