ajudem al planeta

L’objectiu és conscienciar als infants de la importància de preservar l’entorn natural i reconèixer que hi podem aportar. La intenció es conscienciar als infants de la importància dels petits actes  diaris que cadascú de nosaltres pot fer per ajudar al planeta, aprofitant el contacte amb la natura per relaxar-se i asserenar-se, així com iniciar una relació amb unes llavors molt especials.

infantil i 1er cicle primaria

activitats:

  • VIVINT EL BOSC AMB 5 SENTITS: Tot passejant pel bosc l’olorem, el sentim i observem com és; els arbres, les seves fulles i fruits, els seus habitants, alhora que fem accions per cuidar-lo i mantenir-lo net.
  • EL MISSATGER DEL BOSC: Un personatge fantàstic ens explica com podem cuidar el bosc, i descobrirem que tenint cura d’ell també ens estarem cuidant a nosaltres mateixos.
  • CIRCUIT D’AVENTURA: Súper divertit per potenciar la psicomotricitat en plena natura i asserenar als infants de les presses diàries.
  • LES LLAVORS DEL MISSATGER: el missatger del bosc, en agraïment, ens fa entrega d’unes llavors molt especials per a la nostra classe; l’alegria, la paciència, la responsabilitat i l’empatia s’hauran de regar al llarg del curs
Menú