L’Autoestima

AUTOESTIMA – AUTOCONCEPTE – SEGURETAT

Amb aquest programa, entendrem el significat de dos conceptes que de vegades es confonen, aprendrem en què es diferencien i quina relació tenen l’autoconcepte i l’autoestima.

L’objectiu es saber com podem arribar a tenir una bona autoestima, ja que ens ajudarà a protegir-nos, a saber què volem i a treballar per aconseguir-ho.

2on i 3r cicle primaria

activitats:

  • Què és l’autoestima? Introducció. Treballarem l’autonomia emocional.
  • Aconseguim superar els reptes: Reptes de superació per descobrir com ens enfrontem a les dificultats i millorem la nostra autoestima. Treballarem l’autonomia emocional (auto-motivació).
  • Lideratge en grup: Els cavalls són un mirall de nosaltres mateixos i del que sentim, els cavalls no enganyen i permeten veure’ns i connectar amb qui som de veritat. Aquesta activitat ens permet endinsar-nos en el nostre autoconeixement personal i de grup, identificar les nostres emocions i reflexionar sobre el nostre auto concepte. A través de diversos exercicis prendrem consciència de les nostres actituds, les nostres emocions i quin impacte tenen en els nostres companys. 
  • El termòmetre de l’autoestima (PER L’ESCOLA) Taller on aprendrem què ens fa pujar i baixar l’autoestima. Treballarem l’autonomia emocional (autoestima i responsabilitat).
Menú