bany de bosc

la granja naturaleza

sentir, respirar la natura, desacceleració i escolta activa

El Dèficit de Naturalesa provoca estrès i ansietat en els infants. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant la connexió dels nens i nenes a través dels sentits. Potenciant  la consciència emocional del moment present, per deixar de pensar i simplement sentir.

1er, 2on i 3er cicle primaria

activitats:

  • BANY DE BOSC: La importància del contacte amb la natura a les nostres vides. Informació pràctica de com afecta la falta d’aquest contacte a la nostra salut física i emocional.
  • SENSE SABATES AL BOSC: Passeig on experimentarem les sensacions de caminar descalços pel bosc. Treballem la competència de la consciència emocional, la superació de pors i els sentits.
  • FEM CABANES EN SILENCI: A vegades les paraules no ens deixen escoltar, el sielnci ens connecta amb la naura i per això construirem una caban sense utilitzar el llenguatge verbal.
  • CONNECTO AMB MI: El contacte amb la natura ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i a coneixe’ns millor. Treballem la competència de la consciència emocional.
Menú