bany de bosc

la granja naturaleza

sentir, respirar la natura, desacceleració i escolta activa

El Dèficit de Naturalesa provoca estrès i ansietat en els infants. Aquesta excursió té com a objectiu fomentar el contacte amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant la connexió dels nens i nenes a través dels sentits. Potenciant  la consciència emocional del moment present, per deixar de pensar i simplement sentir.

 2on i 3er cicle primaria i ESO

activitats:

  • BANY DE BOSC: Introducció
  • SENSE SABATES AL BOSC: Passeig on experimentarem les sensacions de caminar descalços pel bosc. Treballem la competència de la consciència emocional, la superació de pors i els sentits.
  • FEM CABANES: Construirem una cabana entre tots, ho farem amb un to de veu moderat i podrem comprovar com canvia la energia personal i la del grup quan les nostres veus ens permeten gaudir dels sons de la natura. Posarem a prova la capacitat de treballar en equip, la cooperació, la comunicació i el compromís amb l’equip, amb nosaltres mateixos i amb el medi ambient.
  • OBSERVACIÓ D’AUS: Des del nou observatori, entendrem què es la calma i la serenitat, tot entrenant l’habilitat de la paciència esperant conèixer de prop les espècies d’aus que viuen al nostre bosc.
Menú