La màgia del bosc

VIURE EL BOSC, DESPERTAR ELS SENTITS

Als boscos del Montseny hi viuen un munt d’éssers fascinants: fades que necessiten la nostra ajuda, follets entremaliats i arbres savis que ens escolten. L’objectiu d’aquesta excursió és generar una relació directa amb la natura mitjançant la màgia per establir un vincle sa i conscient amb el medi ambient.

Infantil i 1er cicle primaria

ACTIVITATS:

EL BOSC MÀGIC: Un personatge fantàstic ens explica com viuen els habitants del bosc, i fomenta l’amor i el respecte per la natura.

L’ARBRE AMIC: Taller de connexió amb la natura. Quin arbre m’agradaria tenir com amic? Què m’inspira? Què em pot donar? Seguretat, calma, tranquil.litat….

EL BOSC DE LES FADES: El racó mes màgic de La Granja, creat especialment per als infants que ens visiten, per tots els habitants del bosc màgic. Tots i cada un d’ells hi ha deixat la seva emprenta, un color, un soroll, una imatge, i ens conviden a relaxar-nos, gaudir-ho, i a deixar-hi, si volem, un missatge d’aquells que de vegades, en moments especials, ens surten del cor.

CABANES PELS FOLLETS: Els follets del Montseny necessiten ajuda!!!! Les últimes pluges i les fortes ventades han fet malbé les seves casetes, els hem d’ajudar construint-ne de noves, petitones però prou fortes perquè hi puguin viure amb tranquil.litat.

Menú