La Natura de prop

GRANJA I NATURA

Un dia d’immersió al bosc ens permetrà viure de prop els secrets que amaga la natura. Fomentarem el contate amb l’entorn natural i especialment amb el bosc, mitjançant els sentits.

Cicle Inicial i Cicle Mitjà de Primària

activitats

DESCOBERTA DEL BOSC: Els experts assenyalen els beneficis d’estar en contacte amb la natura, ja que estimula la capacitat d’atenció i afavoreix els desenvolupament psicomotriu i cognitiu. Aquestes caminades ens aporten grans beneficis ja que tenen la capacitat de generar tranquil·litat i ens ofereixen la possibilitat de descobrir el món amb calma i paciència.

GIMCANA: Amb aquesta activitat volem acostar als infants a la natura, acostar-los a la vida que hi passa. Aprofitarem per explicar curiositats del bosc, aprendrem quines espècies d’arbres hi viuen, quins fruits ens donen, quines característiques tenen….. Descobrirem també els animals que hi habiten, aprendrem de què s’alimenten, buscarem femtes, petjades…..

OBSERVACIÓ D’AUS: Des del nou observatori, entendrem què es la calma i la serenitat, tot entrenant l’habilitat de la paciència, esperant conèixer de prop les espècies d’aus que viuen al nostre bosc.

Menú