la primavera al montseny

la granja actividad grupo

Després del llarg hivern, la natura es prepara per fer una explosió de mil colors, les flors inunden els prats i és el moment per a què els alumnes surtin de l’aula i respirin l’aire fresc de la primavera, corrin pels prats i passegin pel bosc mentre observen i aprenen. La primavera és època de canvi, d’explosió i sobretot d’alegria que ens fa estar més actius i moure’ns més ràpid.

infantil i 1er cicle primaria

activitats:

  • ENS CONVERTIM EN RATOLINS: Per entrar  al bosc màgic ens convertim en ratolins, els guardians del bosc, encarregats de preservar l’ordre de les coses i de fer de missatgers entre la resta d’habitants fantàstics.
  • EL BOSC MÀGIC: La Fada ens explica com viuen a la primavera els habitants del bosc i fomenta l’amor i el respecte pel medi natural.
  • EL BOSC A LA PRIMAVERA: Aprofitem per VIURE el bosc amb tots els sentits. Aquesta activitat està pensada per gaudir, prendre consciència, observar i descobrir  les característiques del bosc a la primavera.
  • ELS ANIMALS A LA PRIMAVERA: Visitem els animals de La Granja en aquesta època de l’any i observem com els afecta la primavera.
  • LA PLANTA MÀGICA: El bosc ens fa entrega  d’un reconeixement com a agraïment al nostre compromís de continuar preservant el nostre entorn.
Menú