Propera parada: canvi d’etapa

consciència emocional, comunicació positiva, reflexió, empatia i respecte

Una jornada dedicada a fer una revisó del curs a nivell emocional, ideal per fer el 2on o 3er trimestre. Farem conscient tot allò viscut al llarg del curs per tal de trobar les eines que ens permetin saber on som (què hem aconseguit, què hem après, que ens ha quedat per fer o dir) i cap a on volem anar (objectius personals, converses pendents etc ).

3er cicle primaria i eso

activitats:

  • OMPLIM ELS BUITS: Un camí al bosc serà la metàfora que ens ajudarà a entendre on estem, on voldriem estar, quina és la nostra manera de caminar i què ens agradaria canviar. En aquesta activitat es revisarà tot allò que ens emportem fins el moment del curs, dels companys, dels estudis, de les dificultats, dels èxits… Farem conscient l’insconscient, agraïrem i serem valents per expressar allò que cadascú necessita.
  • EL BARRANC DE LA VALENTIA: Un desnivell al bosc ens ajudarà a visualitzar els reptes de futur que volem, amb motivació, positivitat i valentia, alhora que cadascú se sent el gran protagonista de la classe, cuidat i respectat.
  • EL CIRCUIT DE LA MANADA: Un circuit d’aventura on el treball en equip  serà fonamental per aconseguir el repte. Valorar les relacions que hem teixit dins el grup classe durant el curs i entendre què podem fer per millorar l’empatia, la comunicació, el respecte i el cuidar i cuidar-se.
Menú