formació online per entendre les emocions provocades per la incertesa

Formació per a Docents, Educadors, pares i mares:  Entendre, Regular i Acompanyar les emocions provocades per les incerteces negatives  amb el Mètode La Granja© .

Curs on-line en directe per a mestres, educadors, pares i mares, per saber gestionar les emocions negatives viscudes per tots (por, ràbia, tristesa…) . Aquest curs es pot fer en les dates programades, o en privat i a mida, si sou un grup de mínim 9 persones.

L’objectiu és entendre les emocions negatives,  i tenir recursos i dinàmiques pràctiques per fer amb els nenes i nenes. Molt pràctic i amb activitats vivencials online en directe.

Segons la neurociència, les emocions negatives dificulten l’aprenentatge i la capacitat cognitiva. Per aquest motiu és important ser conscients de les emocions que estem transmetem com a educadors, docents, pares i mares i com ens afecten a nosaltres. Si sabem regular-les, podrem entendre el procés i acompanyar als nostres infants.

Les dinàmiques tindran per objectiu treballar la consciència, la regulació i l’autonomia emocional per crear climes positius per a l’aprenentatge.

Metodologia: treballarem amb la metodologia learning by doing (aprenent fent) amb la intenció conscient de buidar-nos de les emocions que dificulten l’acció educadora i omplir-nos de les emocions que sí la faciliten doncs provoquen estats d’ànim positius (empoderament i motivació). També farem servir el Mètode de La Granja© per entendre que el reforç positiu i els reptes motiven.

1: La Por vs Valentia. 2: L’Ansietat vs Serenitat, 3 Ràbia i Paciència.  4: La Tristesa. 5 Alegria vs Felicitat

Preu: 99 €/persona 

Participants: Mínim 7 – Màxim 12 participants. 

Horari: El curs es farà durant 5 tardes, 2 hores cada sessió (10 hores online directe + 6 hores treball complementari). Horari online de 18 a 20 h. (hora espanyola)

  • Abril: 19, 20, 21, 22 i 23

Inscripcions: si t’interessa, apunta’t al formulari de sota

Format: Webinar, plataforma jitsi.org

Perfil del formador: Psicòleg i Educadors emocionals de la Granja. 

Marta Eroles Asensio: llicenciada en Psicòloga (Rovira i Virgili), Màster en Project Management (UPC), acreditada com a Psicòloga experta en Coaching pel Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, en coach esportiu i de l’alt rendiment (ACTP-ICF), Màster en Problem Solving, Comunicació i Coching estratègic de l’escola Teràpia Breve Estratégica de Palo Alto, acreditada com a experta en Coaching Relacional per L’Institut Relacional de Barcelona, Postgrau en Psicologia de l’Esport i l’Alt Rendiment (UAB), és la gestora del Talent de La Granja i responsable del programa d’evolució del talent de tot el seu equip de professionals “La coherència de la Granja es basa en sentir i viure les competències emocionals per poder-ho ensenyar als altres” .

Cristian Díaz Gifra: graduat en psicologia (Universitat de Barcelona) menció en Empreses, Màster en Psicologia del Treball, Organitzacions i els RRHH (Universitat de Barcelona i Università degli studi di Bologna), Màster en Psicologia dels Grups i Anàlisi Grupal (Universitat de Barcelona). Té experiencia com a consultor d’empreses a Humanas Salud Organizacional i professor a l’EAE Business School en gestió de la diversitat als RRHH. Actualment cursa la formació en Narrativa Terapèutica  impartida per en Jordi Amenós. És el gestor del projectes de La Granja i responsable de la cura d’aquests programes formatius que apropen la mirada granja a altres realitats de la societat. “Fem que les llavors de la Granja arribin a tots aquells espais que necesitan reconèixer el món emocional i les competències necessàries per gestionar el nostre motor, les emocions”.

– PER RESERVAR LA TEVA PLAÇA: Pulsa aquí

-TAMBÉ ET POT INTERESSAR: Formació Docents Post Covid a La Granja. 

Menú