tallers a les escoles: menú emocional

La Granja ofereix fer tallers d’Educació Emocional a l’escola, per a alumnes d’infantil, primària i secundària, i adaptats a la situació actual de la pandèmia, on a més d’arribar als alumnes i mestres o tutors, ho farem indirectament als pares i mares.

Amb el Mètode La Granja (amb resultats demostrats científicament), i obert a fer des d’una càpsula amb el MENÚ EMOCIONAL, fins a un programa formatiu amb el projecte “ENTRENAR PER A LA VIDA“, personalitzat i progressiu que té com a objectiu brindar als alumnes i mestres eines útils i pràctiques per a la seva pròpia gestió emocional.

Ambdós casos, inclou recursos perquè el/la mestre pugui seguir fent a tutoria, així com accions amb les famílies (recursos per fer a casa, opció de conferència “Les Emocions de la Pandèmia”, lectures etc).

Si t’interessa, omple el formulari de sota i contactarem amb tu per assessorar-te i ajudar-te en tot allò que necessitis. Treballem a mida, motiu pel qual els nostres Tallers s’adapten a la situació de cada aula.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

-Vídeo Per què l’Educació Emoiconal és vital en aquests moments?

Activitats a la natura pel PRIMER TRIMESTRE DE CURS

sol·licita informació omplint aquest formulari. Et respondrem de seguida!!!

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).


    Menú