activitats segon trimestre

La Granja Verano Educación Emocional
La Granja Verano

Programes dissenyats pel segon trimestre d’aquest curs tan especial, i minimitzar d’una manera efectiva les conseqüències de la càrrega emocional en els nens/es i adolescents de 3 a 17 anys. Amb el rigor que ens caracteritza (els resultats del Mètode La Granja ha estat avaluats i demostrats científicament), els 35 anys d’experiència i unes mesures excepcionals de seguretat sanitària, proposem aquests programes  en format d’un dia, per a “buidar” als alumnes del viscut i aconseguir una “neteja” emocional del negatiu i gestionar els sentiments sense resoldre o en estat latent.

PREU: 12.90€/alumne

Aquests programes estan dissenyats per fer a La Granja. Disposem de programes similars per a fer tallers emocionals al vostre Centre Educatiu.

Programa LA VALENTIA DELS PIXIES P-3 a 2on

L’objectiu és que els infants connectin amb la natura, els animals i cavalls respirant i corrent pels prats alhora que potencien les habilitats socials (empatia, confiança, vincles) desentrenades. A més practicaran la seva valentia per afrontar les pors que probablement han augmentat. Tenir un recurs per gestionar les pors, com a classe i com a infant, és l’objectiu final. Amb la inestimable ajuda de la gran Lily, reina dels Pixies del Montseny que és capaç de despertar a la Senyora Valentia amb la seva clau màgica, pretenem buidar als infants de pors i desànim per deixar espai a l’alegria per junts, tornar a somriure. 

Programa EL REBOST DE LES EMOCIONS POSITIVES. 3er a 6è

L’objectiu és buidar-se de les emocions i experiències negatives,  entendre allò sentit i ser capaç de transformar-ho i integrar-ho com un capítol més de la nostra història per continuar l’aventura de la vida reomplint-nos de nou, però amb una nova capacitat: la de ser generadors d’estats d’ànims positius. El Bany de bosc, el Teixint Noves Relacions i el Circuit de l’Aventura de la Vida facilitaran reomplir-nos d’emocions positives (alegria, confiança, seguretat, complicitat) i entendre el que hem viscut i sentit.

Programa UN CAPÍTOL DE LA NOSTRA HISTÒRIA. ESO

La intenció és mitjançant tres potents activitats, desbloquejar, distensionar i generar un espai d’expressió entre iguals degut a la forta càrrega emocional que els adolescents han viscut. Alhora, l’objectiu és també prendre consciència del poder de les emocions en el nostre pensament i en el nostre comportament per aconseguir que siguin ells i elles els que gestionen el que senten, i no al revés, essent  conscients de les ferides silenciades que aquests mesos hem patit.
La metàfora d’Un capítol de la historia pretén visualitzar l’experiència de la pandèmia com un fet transformador personal i social, per donar-li un sentit a les nostres cicatrius i motivar als joves amb una nova missió; la de fer d’aquest un món millor.

MESURES SANITÀRIES: desinfecció mans a l’arribada, i rentada de mans després de cada activitat. Mesurem la temperatura a tothom abans d’entrar al recinte de La Granja. Les activitats estan dissenyades per la separació de 1-2 metres entre els alumnes. Caldrà que tots els alumnes portin mascareta per si han d’entrar a un espai tancat (infermeria, autocar…). Podreu fer dinar pic nic al bosc, amb espai ampli per la separació.

sisplau, demana’ns informació i pressupost omplint aquest formulari, i et contestarem de seguida!!!

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).


    Menú