buidar-nos per omplir-nos de nou

Programa formatiu vivencial que té com a objectiu el desbloquejament i buidatge de les emocions negatives viscudes durant el confinament (por, tristesa, ràbia, desànim, desmotivació, desil.lusió..). Buidar-se del negatiu per omplir-se, il·lusionar-se i motivar-se trobant sentit a les cicatrius que la pandèmia ha deixat al seu camí serà vital perquè aquests professionals de l’educació puguin acompanyar als seus alumnes a fer-ho, des de l’empatia i els recursos suficients per a entendre el procés ja que l’hauran viscut en propia pell.

Aquest programa està dissenyat per fer a La Granja. També disposem de programes similars per a realitzar al Centre Educatiu. 

 

Programa Omplir-nos de Nou

Jornada d’un matí (obert: juny, juliol, agost i setembre).

Abraçant cicatrius amb el cavall. Aturar-se per cuidar les ferides de l’ànima, especialment quan no s’han expressat i es poden convertir en secrets personals, que continuaran ferint-nos per dins des de l’inconscient

L’Equilibri de la Ràbia: Massa impactes emocionals negatius comporten desequilibri i  distanciament amb les emocions pròpies (anestesia emocional). Cal expressar les emocions negatives, entendre per què les hem sentit i regular-ho d’una manera que sigui positiva per nosaltres i pels altres. L’objectiu serà experimentar la ràbia pròpia i dels altres amb la metàfora de l’equilibri.

El Propòsit dels Valors:  L’objectiu és ser conscients dels principis i valors personals i de l’equip que s’han caigut amb la pandèmia (nous paradigmes i creences). Com recuperar-los? El dolor i les cicatrius, quan les mostrem en comptes d’amagar-les com a secrets, es converteixen en bellesa perquè la llum les omple de sentit. Honorar-les i dignificar-les és el secret. I fer-ho pels que ja no estan el nou propòsit.

El Bosc de les Bones Vibracions Despertar de l’anestesia emocional perquè tornar a sentir no ens faci por.

Preu: 25’90 € (iva 21% inclòs). Horari de 10 a 14’15 hores.

Nota:

-Aquesta activitat es realitzarà amb mesures excepcionals de seguretat (grups de treball de màxim 10-12 persones).

-Disposem de cursos online per a docents (en petits grups i en viu) per formar-los en la gestió d’emocions específiques per quan tornin els alumnes (por, ràbia i tristesa). A partir del 10 de maig. Pots consultar detalls en el formulari d’abaix.

També et pot interessar:

Formació Docents ONLINE

Activitats 1er trimestre  per a alumnes de P-3 fins a l’ESO

sol·licita pressupost i informació omplint aquest formulari. Et respondrem de seguida!!!

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).


    Menú