summer camp 100% english

La Granja Equitación Caballos
La Granja Equitación Caballos

activitats, seguretat, protocol i normes d’anul·lació

Tenim les mesures del Procicat Covid-19 integrades a La Granja des de l’estiu 2020. L’any passat va ser la prova de foc, i ara ho tenim per la mà per garantir la seguretat sanitària, però també la convivència entranyable, intensa i potent que ens caracteritza. Les cases de colònies, com bé va demostrar l’estudi científic KIDS CORONA de SJD, són espais segurs per a la convivència i la interrelació dels infants.
La necessitat del contacte dels infants amb la natura, i en especial del bosc (passejar 4 hores augmenta les defenses del sistema immunològic amb les cèl·lules NK), és vital. I interactuar amb els seus iguals amb espais per compartir el que estant vivint amb la pandèmia, s’ha convertit en urgent.
Hi ha moltes coses prohibides. Centrem-nos en fer el que sí està permès fer... i APROFITEM-HO pel bé dels infants. Ara és quan més necessiten pares valents i que confiïn.
La nostra proposta? L’aprenentatge en gestió emocional, amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tan divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia. Recursos que per cert, els pares també compartireu!!!

PROTOCOL COVID-19

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2021

 

ACTIVITATS:

 • Curset d’equitació (classes col.lectives) i piscina diària.
 • Activitats in English durant tot el dia; Lideratge amb el cavall, sports, activitats d’aventura, circuits, farm animals, bosc, cabanes, teatre. I a la nit: gincanas, discoteca, jocs de nit, cinema i Festa.

NIT:

 • Disco, jocs amb llanternes, contes i observació del cel, trekking nocturn i festival de cloenda.

horari

08:30h Bon dia i ordre de les habitació (100% en anglès)
09:00h Esmorzar i How do we feel today? (100% en anglès)
10:00h Activitat del matí (100% anglès)
12:00h Piscina
13:00h Dinar (100% en anglès)
14:00h Temps lliure (jocs de taula, racons de joc, futbol, bàsquet,…)
15:00h Activitats de la tarda (100% anglès)
17:00h Berenar (100% en anglès)
17:30h Classes d’equitació
19:00h Dutxes i ordre d’habitacions (100% en anglès)
20:00h Sopar (100% en anglès)
21:00h Activitats de nit
22:00h Ens preparem per dormir
23:00h Bona nit

¡summer camp 100% english!

Unes colònies 100% en anglès, per aprendre l’idioma des de la pràctica, la repetició i l’ampliació de vocabulari.  Es parlarà tot el dia en anglès, durant les activitats (excepte equitació), els àpats etc, posant  èmfasi en les estones de rutina, ja que la quotidianitat i la repetició són basics per consolidar les estructures gramaticals i el vocabulari.

¡reserves a partir del 9 de gener!

Jornades de portes obertes 2021: 30 de març, 17 i 18 d’abril, 24 de maig i 5 de juny.

Horari: reunió informativa a les 11 h.

Si finalment no es poden fer les portes obertes presencials programarem unes on line amb Zoom.

Inscriute aquí.

Per a qualsevol dubte truqueu al 93 848 11 25  i pregunteu per Laura o Olga o envieu un mail a colonies@la-granja.net. El nostre horari és de 10 a 16 h.

els monitors/teachers

Són persones preparades (professors natius titulats i amb experiència), amb molta vocació i de la nostra confiança. Cada educador es fa càrrec amb l’ajuda d’un Assistant de 15 nens i nenes aproximadament, agrupats per edats. Durant tota l’estada procurarà la motivació per d’idioma, la cohesió i control del seu grup, fomentant la pràctica de l’anglès amb reptes i premis.

Les activitats estan dissenyades per a que s’ho passin súper bé, comparteixin i practiquin l’anglès.

Durant la nit, la tutora de nit vigilarà que tot vagi bé, que tots dormin i es relaxin. També disposem d’especialistes com els professors d’equitació i el socorrista aquàtic.

dates i preus 2021

 • Del 27 de juny al 3 de juliol: 430 € (diumenge a les 17h fins dissabte a les 12h).

El preu inclou: Allotjament en pensió completa (del diumenge al dissabte), curset d’anglès i activitats dirigides i organitzades per professors qualificats, curset d’equitació amb classes col·lectives, tutoria les 24 hores (adaptació, medicacions, dietes, al·lèrgies..), socorrista titulat i amb experiència i roba de llit (no fa falta portar sac de dormir).

El preu no inlcou: Transport ni bugaderia.

Reserva directament a la pàg. web

Passos a seguir: 

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIO per triar la setmana que necessiteu, omplir la inscripció i fer el pagament de 90 € amb targeta. Si per qualsevol motiu no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guardarà durant 48 hores. Un cop s’esgoti aquest termini, la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte podeu trucar al 93 848 11 25 o escriure’ns al  e-mail: colonies@la-granja.net
 3. La resta del pagament es farà efectiva el dia que porteu als nens/es  a les nostres oficines.

Matricula oberta a partir del 9 de gener.

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2021

què cal portar?

 • 6 mudes (pantaló curt, samarreta, roba interior).
 • 1 pantaló llarg i 1 jersei o jaqueta fina.
 • Necesser complert (xampú, protector solar, repel·lent de mosquits pel cos).
 • Tovallola pel lavabo, tovallola per la dutxa i tovallola per la piscina.
 • Banyador, sabatilles de la piscina, gorra.
 • Sabates còmodes i/o bambes, mitjons prims.
 • Pijama, llanterna.
 • Equip d’equitació: pantalons, botes i casc (si no teniu casc us el deixem. Els pantalons poden ser qualsevol tipus de malla. Les botes, si no en teniu, al Decathlon són econòmiques; Marqueu-les bé que totes són iguals).

Opcional: pales i pilotes de ping pong.

No cal portar sac de dormir (els llits ja estan equipats.) Recomanem portar motxilla o maleta amb rodes. No es pot portar mòbils ni jocs electrònics. Els nens no poden portar cap tipus de medicació a la motxilla o necesser. El dia d’arribada ens ho doneu directament a nosaltres (a les oficines o monitor).

Si us plau, marqueu tota la roba, calçat, etc. per evitar pèrdues (cada any omplim una caixa de roba que no és de ningú).

inscriu-te ara!

què has de portar?

Descarrega aquí el teu PDF amb la llista de materials i funcionament!

app par al seguiment de les colònies

10 % descompte

A fills de mestres d’infantil, de primària i de secundària*

Germans: 10%

No acumulable al dte. de germans (adjuntar documentació acreditativa).

mètode la granja

El Mètode La Granja entrena les competències emocionals dels infants, joves i adults. Els resultats del Mètode La Granja han estat avaluats i demostrats científicament pel GROP de la UNIVERSITAT DE BARCELONA, demostrant l’augment de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

Ja fa dotze anys que vam començar a formar als nostres monitors en EDUCACIÓ EMOCIONAL i els resultats han estat impressionants. Com a resultat de l’experiència adquirida amb el treball amb grups escolars hem elaborat unes colònies en les quals, a més de que es relacionin i s’ho passin súper bé, volem entrenar-los per a que siguin emocionalment més intel·ligents.

Creiem que les colònies formen part de l’educació del nen o nena com a persona. Aquí viuran experiències i sensacions que només poden succeir en un àmbit diferent al familiar o escolar. Si aprenen a reconèixer les seves emocions (ràbia, tristesa, alegria,…) i els donem les eines necessàries, les podran gestionar de manera positiva i millorarà la seva autoestima, la seva confiança i la seva relació amb els altres.

Menú