amb equitació. per a infants i joves de 1r de primària a 2n d'ESO
amb equitació. per a infants i joves de 1r de primària a 2n d'ESO

La nostra proposta?

Mitjançant el fil conductor, les colònies estan dissenyades per treballar competències emocionals amb objectius diaris. Cada grup va acompanyat del seu Educador/a Emocional que guia amb intenció i facilita un espai de creixement i cohesió, duent a terme activitats pensades per enriquir i aprendre a gestionar les emocions.Amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tant divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia.

Respirar natura, muntar a cavall, escoltar el silenci del boc, riure, superar pors, fer amics, agradar-se a si mateix, acaronar un conill, inspirar pensament positiu, convidar a l’acció, córrer sense que se’ls acabi el pati, entrenar habilitats importants per anar per la vida com l’empatia, la comunicació positiva o l’autoestima…

El fil conductor…

És una tradició que cada estiu hi hagi un fil conductor que es tradueix en un conte que llegiran pares i fills durant les colònies (els pares a casa, i els infants amb nosaltres). Serà una extraordinària història que es construirà durant els seus dies aquí, i que vosaltres podreu sentir des de casa, així quan els vingueu a recollir, també haureu viscut les colònies, amb els mateixos aprenentatges perquè els pugueu continuar entrenant.

Aquest conte està pensat perquè les famílies (des de casa i infants a La Granja) us endinseu en una extraordinària història que ajudarà a reflexionar i integrar l’aprenentatge emocional durant les colònies que vosaltres podreu sentir a casa perquè l’estiu de La Granja el viu tota la família!

Aquest estiu viurem la primera aventura d’una saga molt especial, un equip de superherois i superheroïnes, els “Superaktivistes”, amb una missió encomanada: vetllar pel benestar de les persones.

En aquesta primera entrega necessitaran la nostra ajuda, i junts lluitarem contra en enemic desconegut.

El benestar emocional és un dret i és cosa de tots/es! 😊

ACTIVITATS

 • Curset d’equitació (classes col·lectives) i piscina diària.
 • Activitats Emocionals: Lideratge amb el cavall, El termòmetre de l’autoestima, El rocòdrom de la consciència emocional. Missió Possible per treballar en equip. Navegar en equip per entrenar la confiança. Guiar o ser guiat, per entendre la responsabilitat
 • Activitats al bosc, amb animals de granja.
 • Piscina i esport.

NIT:

 • Disco, jocs amb llanternes, contes, trekking nocturn i festa de cloenda.

 

Cada setmana hi ha una activitat extra amb la intenció de sorprendre i motivar als infants. Aquestes activitats varien cada estiu i segons setmanes i complementen el fil conductor i el treball en educació emocional. Alguns exemples d’aquestes activitats:

Els monitors/es són educadors emocionals, preparats i formats en el mètode La Granja©

L’equip d’educadors i educadores de La Granja, en contínua formació en educació emocional, està preparat per acompanyar de manera conscient en el creixement d’infants i joves. La seva intenció és procurar la motivació, cohesió i seguretat del seu grup, treballant aspectes com ara la consciència i autoregulació emocionals, l’autoestima i l’empatia, oferint un espai de creixement on poder desenvolupar les habilitats de cadascú.

A la nit, la tutora de nit vigilarà que se sentin bé, dormin i es relaxin. També hi ha especialistes com els professors d’equitació i el socorrista aquàtic.

Les Colònies Emocionals són una de les activitats estrella de La Granja per l’alt impacte i resultats. Divertides, segures, amb professionals acreditats i formats que treballen a La Granja durant tot l’any, s’han convertit en un referent internacional.

Podreu estar tranquils mentre estan amb nosaltres, ja que tot el que fem va més enllà perquè amb cada activitat tenim una intenció concreta, la d’ajudar-los a descobrir els seus talents i les seves habilitats, sovint amagades. Parlem d’aspectes com l’empatia que els ajuda a entendre’s amb els altres, de l’autoestima que aconsegueix que s’agradin a si mateixos, de la comunicació positiva que els permet mantenir relacions saludables, de la capacitat de treballar en equip, imprescindible avui en dia per anar per la vida, o de la resiliència, aquella que tots volem pels nostres fills i filles perquè sabem que és la que els ajudarà a aixecar-se cada vegada que cauen.

La capacitat de concentració, d’escolta i de diàleg, d’ajudar els altres, de mitigar pors, de fer coses sense la necessitat d’un adult al costat, de resoldre conflictes, de perdre la por a parlar del que els preocupa, d’expressar afecte… D’això parlem quan diem Educació Emocional.

I tot això ho fem i en només una setmana. I podem dir que ho fem perquè tenim un Estudi Científic realitzat per GROP de la Universitat de Barcelona que ho demostra.  El resultat després de passar per La Granja és un augment de l’autoconeixement, una millora de la confiança en ells i en els altres, un augment de la sana autoestima i de l’autoregulació emocional, és a dir, de regular el seu comportament quan no aconsegueixen allò que volen.

I com no podia ser d’una altra manera, tot plegat s’acompanya de l’entrenament de la seva valentia, aquella que tots tenim i aquí tindran l’oportunitat de practicar-la, en un marc segur i en un clima de benestar.

Horari

08:30h Bon dia i ordre de les habitacions

09:00h Esmorzar i preparar-se per l’activitat

10:00h ACTIVITATS

12:30h Preparar-se per la piscina

13:00h PISCINA

14:00h Dinar

15:00h EQUITACIÓ

17:00h Berenar

17:30 ACTIVITAT

19:00h Dutxes, ordre d’habitacions i temps lliure

20:00h Sopar

21:00h ACTIVITAT DE NIT

22:00h Ens preparem per dormir

23:00h Bona nit

Dates i preus 2024

Les colònies comencen diumenge a les 17 hores i s’acaben dissabte a les 12 hores aprox. excepte les de l’última setmana.

 • Del 30 de juny al 6 de juliol: 490 €
 • Del 7 al 13 de juliol: 490 €
 • Del 14 al 20 de juliol: 490 €
 • Del 21 al 27 de juliol: 490 €
 • Del 28 al dijous 1 d’agost: 390 € (amb sortida entre les 18h – 19h)

Si per motius aliens a La Granja, hem d’anul·lar alguna setmana de colònies, oferirem altres dates de les colònies que si es fan.

No recomanem que es facin dues setmanes consecutives, ja que les activitats són molt similars i dissabte a la tarda hauran de tornar a casa.

El preu inclou: Allotjament en pensió completa, curs d’equitació diari en classes col·lectives, activitats dirigides i organitzades per educadors preparats en la metodologia emocional de la Granja, control 24 hores (adaptació, medicaments, dietes, al·lèrgies…), socorrista titulat amb experiència, i roba de llit (no cal portar sac de dormir).

El preu no inclou: Transport ni bugaderia.

Jornades de portes obertes 2024:

11 i 12 de maig │1 de juny

Horari: 11 h.

Apunta’t  aquí.

Incripcions 1 de febrer

Sou fantàstics!! No parem de mirar el vídeo… ens encanta!!

L’experiència ha estat súper!!

Gràcies per l’amor donat aquests dies, gràcies per l’autoestima regalada, gràcies per la responsabilitat compartida…el món aniria millor amb una Granja en cada casa.

mètode la granja

El Mètode La Granja entrena les competències emocionals dels infants, joves i adults. Els resultats del Mètode La Granja han estat avaluats i demostrats científicament pel GROP de la UNIVERSITAT DE BARCELONA, demostrant l’augment de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

En aquestes colònies he fet un viatge al centre de mi mateix

He vist que m’he de fer responsable de què faig sense donar tant la culpa als altres.

M’emporto treure’m la por del cos perquè si no viure amb ella dins del cor

He entès que quan m’enfado tinc el cervell reptilià en ple funcionament

inscriu-te ara!

Un missatge de la Cristina:

“Ja fa dotze anys que vam començar a formar als nostres monitors en EDUCACIÓ EMOCIONAL i els resultats han estat impressionants. Com a resultat de l’experiència adquirida amb el treball amb grups escolars hem elaborat unes colònies en les quals, a més de que es relacionin i s’ho passin súper bé, volem entrenar-los per a que siguin emocionalment més intel·ligents.

Creiem que les colònies formen part de l’educació del nen o nena com a persona. Aquí viuran experiències i sensacions que només poden succeir en un àmbit diferent del familiar o escolar. Si aprenen a reconèixer les seves emocions (ràbia, tristesa, alegria,…) i els donem les eines necessàries, les podran gestionar de manera positiva i millorarà la seva autoestima, la seva confiança i la seva relació amb els altres”.

Cristina Gutiérrez Lestón. Directora de La Granja

10 % descompte

A fills de mestres d’infantil, de primària i de secundària*

Germans: 10%

* No acumulable al dte. de germans (adjuntar documentació acreditativa).

App de seguiment

Què has de portar?

Descarrega aquí el teu PDF amb la llista de material!

inscriu-te ara!

Com reservar?

Passos a seguir:

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIÓ per triar la setmana que voleu. Ompliu la inscripció (bestreta de 100€ amb targeta). Si no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guardarà durant 48 hores. Un cop s’esgoti el termini la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte podeu trucar al 93 848 11 25 (Olga o Laura), o escriure al e-mail: colonies@lagranjatc.com 
 3. La resta del pagament es farà el dia d’arribada a les colònies.

Matrícula oberta a partir de l’1 de febrer a les 9 del matí.

NORMES D’ANUL·LACIÓ I NORMATIVA 2024

inscriu-te ara!

Per a qualsevol dubte truqueu al 93 848 11 25  i pregunteu per Laura o Olga o envieu un mail a colonies@lagranjatc.com. El nostre horari és de 10 a 16 h.

Menú