casal matí a l’estiu

Esplai casal estiu

La nostra proposta?

La nostra proposta? L’aprenentatge en gestió emocional, amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tant divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia. Recursos que per cert, els pares també compartireu!!!

Respirar natura, muntar a cavall, escoltar el silenci del boc, riure, superar pors, fer amics, agradar-se a si mateix, acaronar un conill, inspirar pensament positiu, convidar a l’acció, córrer sense que se’ls acabi el pati, entrenar habilitats importants per anar per la vida com l’empatia, la comunicació positiva o l’autoestima…

El nostre objectiu principal és que cada matí gaudeixin de la natura, dels animals de granja i dels cavalls, que coneguin i facin nous amics alhora que entrenen les seves habilitats socials i personals de manera divertida. Us oferim un casal de dia al bell mig de la natura, creixent amb monitors/es que són educadors emocionals formats en el Mètode La Granja.

Perquè, malgrat les circumstàncies, l’estiu està per viure’l i sentir-lo a TOPE!!!!

El fil conductor…

És una tradició que cada estiu hi hagi un fil conductor que es tradueix en un conte que llegiran pares i fills durant  l’Esplai. Serà una extraordinària història que es construirà durant els seus dies aquí, i que vosaltres podreu sentir des de casa, perquè L’Esplai de La Granja el viuen els pares i els fills!

Aquest any coneixerem a dos personatges molt especials, la Cordèlia i en Nus, que ben segur ens faran aprendre coses molt interessants! Ens ensenyaran a entendre l’empatia, una competència indispensable per les relacions humanes, treballarem l’autoconeixement i entrenarem la resolució de conflictes.

Aquests entranyables personatges ens faran adonar com tots nosaltres, encara que ens trobem amb dificultats que possiblement ens frustren i fan sentir ràbia, podem trobar el nostre espai de confiança per compartir i sentir-nos molt millor.

Com gestionaran la Cordèlia, en Nus i la seva colla totes les situacions que viuran durant aquest estiu? Ben aviat ho sabrem 😊

ACTIVITATS

 • Activitats d’aventura emocional diàries com La Missió, Guiar i ser guiat, Llença’t, Navegar en equip, etc.
 • Activitats emocionals com el Lideratge, la gestió de la por o el treball en equip.
 • Esport
 • Piscina i equitació: 1 dia a la setmana
 • Activitats amb els animals de granja, al bosc, a l’hort.

El casal de La Granja és un veritable ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES, i una de les activitats més potents que realitzem pel seu disseny i per la seva durada, fins a 5 setmanes al juliol i 2 al setembre, que ens permet treballar un munt d’aspectes. L’Esplai és divertit,  intents, potent i segur, amb professionals acreditats i formats que treballen a La Granja durant tot l’any.

Aquest any se centrarà a buidar-nos de les emocions i vivències negatives  (por, ràbia, ansietat i tristesa) per deixar espai per tornar-nos a omplir d’emocions positives com la calma, l’alegria, la paciència, la il·lusió i la valentia.

Podreu estar tranquils mentre estan amb nosaltres, ja que tot el que fem va més enllà doncs amb cada activitat tenim una intenció concreta, la d’ajudar-los a descobrir els seus talents i les seves habilitats, sovint amagades. Parlem d’aspectes com l’empatia que els ajuda a entendre’s amb els altres, de l’autoestima que aconsegueix que s’agradin a si mateixos, de la comunicació positiva que els permet mantenir relacions saludables, de la capacitat de treballar en equip, imprescindible avui en dia per anar per la vida, o de la fortalesa interior, aquella que tots volem pels nostres fills i filles perquè sabem que és la que els ajudarà a aixecar-se cada vegada que cauen. Adaptabilitat i flexibilitat són dos aspectes que aquest 2022, entrenarem especialment.

La capacitat de concentració, d’escolta i de diàleg, d’ajudar els altres, de mitigar pors, de fer coses sense la necessitat d’un adult al costat, de resoldre conflictes, de perdre la por a parlar del que els preocupa, d’expressar afecte… D’això parlem quan diem Educació Emocional.

I tot això ho fem a l’estiu. I podem dir que ho fem perquè tenim un Estudi Científic realitzat per GROP de la Universitat de Barcelona que ho demostra.  El resultat després de passar per La Granja és un augment de l’autoconeixement (reconeixen les seves habilitats), una millora de la confiança en ells i en els altres, una crescuda de la sana autoestima,  i un augment de l’autoregulació emocional, és a dir, de regular el seu comportament quan no aconsegueixen allò que volen. I com no podia ser d’una altra manera, tot plegat s’acompanya de l’entrenament de la seva valentia, aquella que tots tenen i aquí a La Granja tindran l’oportunitat de practicar, en un marc segur i en un clima de benestar.

horari d’un dia

09:00h Arribada i esmorzar (entrepà de casa)

10:00h Activitat

11:30h Activitat

13:00h Dinar o comiat (horari 09.00-13.00h)

14:30h Comiat (horari 09.00-14.30h)

Horari aproximat

Aquest any, torna el Festival!!

Esplai Emocional La Granja

Els monitors/es són educadors emocionals, preparats i formats en el mètode La Granja©

Durant tot el casal procurarà la motivació, cohesió i control del seu grup, treballant aspectes emocionals com la consciència i autoregulació emocional, l’autoestima i l’empatia.

Preus i dates 2023

HORARI DE 9:00 a 14:30h DEL 26 DE JUNY AL 28 DE JULIOL

Amb dinar, sense autocar

 • 5 setmanes: 26 de juny a 28 juliol: 662 €.
 • 4 setmanes: 4 primeres setmanes o 4 últimes setmanes: 556 € 
 • 3 setmanes: 3 primeres setmanes o 3 últimes setmanes: 430 €
 • 2 setmanes: 2 primeres setmanes o 2 últimes setmanes: 289 €
 • 1 setmana: del 24 al 28 de juliol: 158€

HORARI DE 9:00 a 13:00h DEL 26 DE JUNY AL 28 DE JULIOL

Sense dinar, sense autocar

 • 5 setmanes: 27 de juny a 28 juliol: 452 €.
 • 4 setmanes: 4 primeres setmanes o 4 últimes setmanes: 378 €
 • 3 setmanes: 3 primeres setmanes o 3 últimes setmanes: 289 €
 • 2 setmanes: 2 primeres setmanes o 2 últimes setmanes: 205 €
 • 1 setmana: del 24 al 28 de juliol: 105€

Les setmanes han de ser consecutives. En cap cas es podrà fer una reserva per una opció diferent de les publicades.

 • Totes les inscripcions fetes a partir del 30 de maig s’abonaran en la seva totalitat a l’hora de fer la inscripció.

NORMES D’ANUL·LACIÓ I NORMATIVA 2023

Jornades de portes obertes 2023:

3 d’abril │ 6 i 7 de maig │ 27 i 28 de maig │ 5 de juny.

Horari: 11 h.

Apunta’t  aquí

Inscripcions obertes

inscriu-te ara!

què opinen els pares?

Quan el recullo veig  a un Àlex més pur, més autèntic. Sou un bàlsam pel seu esperit. Gràcies per tot: pels e-mails, la feina, els monitors, les cuineres, en Kike, els animals, el tracte… i sobretot per plasmar la teoria en unes colònies emocionals. Cristina gràcies. El món necessita molt La Granja! 

Vull compartir aquestes descobertes del viure del Martí que tenen un toc de màgia….la màgia del lloc, dels animals, dels nens…però sobretot, de les persones que creuen en ell i, amb la seva GENEROSITAT, li donen oportunitats d’ampliar el seu món i em fan tenir més ESPERANÇA.

El primer que vull és FELICITAR-VOS a tu i a tots els components de la granja, vaques, cabretes i cavalls inclosos. M’encanta la feina que feu, els meus nens ja fa tres anys que venen, i no deixeu de sorprendre. Estic enamorada de la granja i de la feina que feu!!! La meva nena ha marxat plorant,  i eren les 12 de la nit i encara plorava… I no sabia com consolar-la, he acabat plorant amb ella… Això són les grans emocions de la granja…

FELICITATS!! Per la feina feta!! El festival i l’esplai va ser, un any més, molt emotiu i fantàstic. La cara dels nens, l’actitud dels monitors, assistants, personal… és d’agrair i per estar ben orgullosa. Vau transmetre il·lusió, felicitat, coratge, valentia, emoció… des dels més grans als més petits. Que passeu molt  bones vacances que les teniu ben merescudes.

Mètode la granja

El Mètode La Granja entrena les competències emocionals dels infants, joves i adults. Els resultats del Mètode La Granja han estat avaluats i demostrats científicament pel GROP de la UNIVERSITAT DE BARCELONA, demostrant l’augment de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

què aprenen els nens?

Per mi el confinament ha estat com una gelatina, quan ens van dir dues setmanes estava a la superfície i molava, però després et va anar xuclant i semblava que ja no sortiríem mai més.

Descalça al bosc m’he sentit com si tothom desaparegués i només existíssim el bosc i nosaltres en l’univers…

Davant les coses difícils, si ho intento una vegada i una altra ja no és tan difícil

M’emporto treure’m la por del cos perquè sinó viuré amb ella dins del cor

inscriu-te ara!

Un missatge de la Cristina:

“Ja fa dotze anys que vam començar a formar als nostres monitors en EDUCACIÓ EMOCIONAL i els resultats han estat impressionants. Com a resultat de l’experiència adquirida amb el treball amb grups escolars hem elaborat unes colònies en les quals, a més de que es relacionin i s’ho passin súper bé, volem entrenar-los per a que siguin emocionalment més intel·ligents.

Creiem que les colònies formen part de l’educació del nen o nena com a persona. Aquí viuran experiències i sensacions que només poden succeir en un àmbit diferent del familiar o escolar. Si aprenen a reconèixer les seves emocions (ràbia, tristesa, alegria,…) i els donem les eines necessàries, les podran gestionar de manera positiva i millorarà la seva autoestima, la seva confiança i la seva relació amb els altres”.

Cristina Gutiérrez Lestón. Directora de La Granja

5% descompte

A fills de mestres d’infantil, de primària i de secundària*

Germans: 5%

* No acumulable al dte. de germans (adjuntar documentació acreditativa).

app de seguiment

Què has de portar?

Descarrega aquí el teu PDF amb la llista de material!

Com reservar?

Passos a seguir:

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIÓ per triar les setmanes i/o autocar en el cas que el necessiteu. Omplir la inscripció i fer el pagament de 120€ amb targeta. Si per qualsevol motiu no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guarda durant 48 hores. Un cop s’esgoti aquest termini, la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte envieu un mail a esplai@lagranjatc.com. I us contestarem per rigorós ordre d’enviament. O truqueu-nos 93 848 11 25 (Olga i Laura).
 3.  La resta del pagament es farà efectiu abans de començar l’Esplai a les nostres oficines entre el 25 de maig i el 10 de juny. Si la inscripció no està al 100% pagada aquesta s’anul·larà automàticament no tenint dret a la devolució de la bestreta.

Inscripció a partir del 23 de gener

Coneix clicant aquí l’app pel seguiment de l’esplai.

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2023

inscriu-te ara!

Per qualsevol dubte, truqueu al 93 848 11 25 o envieu un mail a esplai@lagranjatc.com.

Menú