esplai emocional estiu

Per infants i joves de P3 a 2n d’ESO

La nostra proposta?

La nostra proposta? Mitjançant el fil conductor, l’esplai està dissenyat per treballar competències emocionals amb objectius setmanals. Cada grup va acompanyat del seu Educador/a Emocional que guia amb intenció i facilita un espai de creixement i cohesió, duent a terme activitats pensades per enriquir i aprendre a gestionar les emocions. Amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tant divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia.

Respirar natura, muntar a cavall, escoltar el silenci del boc, riure, superar pors, fer amics, agradar-se a si mateix, acaronar un conill, inspirar pensament positiu, convidar a l’acció, córrer sense que se’ls acabi el pati, entrenar habilitats importants per anar per la vida com l’empatia, la comunicació positiva o l’autoestima…

El fil conductor…

És una tradició que cada estiu hi hagi un fil conductor mitjançant un conte. Aquest conte està pensat per a què les famílies (mares i pares des de casa i infants a La Granja) us endinseu en una extraordinària història que ajudarà a reflexionar i integrar l’aprenentatge emocional durant l’esplai que vosaltres podreu sentir a casa perquè l’Esplai de La Granja el viu tota la família!

Aquest conte està pensat per a què les famílies (mares i pares des de casa i infants a La Granja) us endinseu en una extraordinària història que ajudarà a reflexionar i integrar l’aprenentatge emocional durant l’esplai que vosaltres podreu sentir a casa perquè l’Esplai de La Granja el viu tota la família!

Aquest estiu viurem la primera aventura d’una saga molt especial, un equip de superherois i superheroïnes, els “Superactivistes”, amb una missió encomanada: vetllar pel benestar de les persones.

En aquesta primera entrega necessitaran la nostra ajuda, i junts lluitarem contra en enemic desconegut.

El benestar emocional és un dret i és cosa de tots/es! 😊

ACTIVITATS

 • Activitats d’aventura emocional diàries com La Missió, Guiar i ser guiat, Llença’t, Navegar en equip, Les Barques, etc.
 • Classes d’equitació col·lectives. Activitats emocionals com el Lideratge, la gestió de la por o el treball en equip.
 • Piscina diària i esport
 • Activitats amb els animals de granja, al bosc, a l’hort.

Cada setmana hi ha una activitat extra amb la intenció de sorprendre i motivar als infants. Aquestes activitats varien cada estiu i complementen el fil conductor i el treball en educació emocional.

Els monitors/es són educadors emocionals, preparats i formats en el mètode La Granja©

L’equip d’educadors i educadores de La Granja, en contínua formació en educació emocional, està preparat per acompanyar de manera conscient en el creixement d’infants i joves. La seva intenció és procurar la motivació, cohesió i seguretat del seu grup, treballant aspectes com ara la consciència i autoregulació emocionals, l’autoestima i l’empatia, oferint un espai de creixement on poder desenvolupar les habilitats de cadascú.

L’Esplai de La Granja és un veritable ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES, i una de les activitats més potents que realitzem pel seu disseny i per la seva durada, que ens permet treballar un munt d’aspectes. L’Esplai és divertit, intents, potent i segur, amb professionals acreditats i formats que treballen a La Granja durant tot l’any.

Podreu estar tranquils mentre estan amb nosaltres, ja que tot el que fem va més enllà perquè amb cada activitat tenim una intenció concreta, la d’ajudar-los a descobrir els seus talents i les seves habilitats, sovint amagades. Parlem d’aspectes com l’empatia que els ajuda a entendre’s amb els altres, de l’autoestima que aconsegueix que s’agradin a si mateixos, de la comunicació positiva que els permet mantenir relacions saludables, de la capacitat de treballar en equip, imprescindible avui en dia per anar per la vida, o de la resiliència, aquella que tots volem pels nostres fills i filles perquè sabem que és la que els ajudarà a aixecar-se cada vegada que cauen.

La capacitat de concentració, d’escolta i de diàleg, d’ajudar els altres, de mitigar pors, de fer coses sense la necessitat d’un adult al costat, de resoldre conflictes, de perdre la por a parlar del que els preocupa, d’expressar afecte… D’això parlem quan diem Educació Emocional.

I tot això ho fem a l’estiu. I podem dir que ho fem perquè tenim un Estudi Científic realitzat per GROP de la Universitat de Barcelona que ho demostra.  El resultat després de passar per La Granja és un augment de l’autoconeixement (reconeixen les seves habilitats), una millora de la confiança en ells i en els altres, una crescuda de la sana autoestima, i un augment de l’autoregulació emocional, és a dir, de regular el seu comportament quan no aconsegueixen allò que volen. I com no podia ser d’una altra manera, tot plegat s’acompanya de l’entrenament de la seva valentia, aquella que tots tenen i aquí a La Granja tindran l’oportunitat de practicar, en un marc segur i en un clima de benestar.

horari d’un dia

08:30h Recollida autocar o servei Bon Dia

09:00h  Arribada i esmorzar (entrepà de casa)

10:00h Activitats

13:00h Dinar (casolà)

14:00h Deures de l’escola (primaria)

15:00h Activitats

16:00h Piscina

17:00h Berenar

17:15h Sortida autocars o recollida pares

Horari aproximat

I per acomiadar-nos fins a l’estiu vinent, el FESTIVAL!!

Esplai_casal_estiu

Preus i dates 2024

ESPLAI JULIOL (1 de juliol al 2 d’agost)

 • 5 setmanes: 1 de juliol al 2 d’agost: 915 €* (sense autocar 835 €).
 • 4 setmanes: 4 primeres setmanes o 4 últimes setmanes: 805 €* (sense autocar 727 €).
 • 3 setmanes: 3 primeres setmanes o 3 últimes setmanes: 680 €* (sense autocar 623 €).
 • 2 setmanes: 2 primeres setmanes o 2 últimes setmanes: 470 €* (sense autocar 426 €).
 • 1 setmana: Primera o última setmana: 245 €* (sense autocar 224 €).

Les setmanes han de ser consecutives. En cap cas es podrà fer una reserva per una opció diferent de les publicades.

*La parada d’autocar de Barcelona té un càrrec addicional de 15€/ setmana degut a que la ruta aquest any ha patit un sobrecost més elevat que la resta.

 • Totes les inscripcions fetes a partir del 30 de maig s’abonaran en la seva totalitat a l’hora de fer la inscripció.

 

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2024

Jornades de portes obertes 2024

25 de març│20 i 21 d’abril │11 i 12 de maig│ 1 i 2 de juny.

Horari, totes aquestes dades a les 11 h. Jornades per conèixer La Granja, l’espai, l’equip i el funcionament de l’esplai, una oportunitat per resoldre qualsevol dubte que tingueu com a família i perquè els infants coneguin l’espai. 

Apunta’t aquí

Què has de portar?

Descarrega aquí el teu PDF amb la llista de material!

INSCRIPCIONS 1 DE FEBRER

NOVETAT 2n ESO

Un missatge per a totes les famílies que aquest any, els seus fills i filles estan cursant 2n de l’ESO i és l’últim any d’Esplai a La Granja.

Entreu en aquesta pàgina per veure tota la informació de la nova proposta.

què opinen els pares?

Quan el recullo veig  a un Àlex més pur, més autèntic. Sou un bàlsam pel seu esperit. Gràcies per tot: pels e-mails, la feina, els monitors, les cuineres, en Kike, els animals, el tracte… i sobretot per plasmar la teoria en unes colònies emocionals. Cristina gràcies. El món necessita molt La Granja! 

Vull compartir aquestes descobertes del viure del Martí que tenen un toc de màgia….la màgia del lloc, dels animals, dels nens…però sobretot, de les persones que creuen en ell i, amb la seva GENEROSITAT, li donen oportunitats d’ampliar el seu món i em fan tenir més ESPERANÇA.

El primer que vull és FELICITAR-VOS a tu i a tots els components de la granja, vaques, cabretes i cavalls inclosos. M’encanta la feina que feu, els meus nens ja fa tres anys que venen, i no deixeu de sorprendre. Estic enamorada de la granja i de la feina que feu!!! La meva nena ha marxat plorant,  i eren les 12 de la nit i encara plorava… I no sabia com consolar-la, he acabat plorant amb ella… Això són les grans emocions de la granja…

FELICITATS!! Per la feina feta!! El festival i l’esplai va ser, un any més, molt emotiu i fantàstic. La cara dels nens, l’actitud dels monitors, assistants, personal… és d’agrair i per estar ben orgullosa. Vau transmetre il·lusió, felicitat, coratge, valentia, emoció… des dels més grans als més petits. Que passeu molt  bones vacances que les teniu ben merescudes.

Mètode la granja

El Mètode La Granja entrena les competències emocionals dels infants, joves i adults. Els resultats del Mètode La Granja han estat avaluats i demostrats científicament pel GROP de la UNIVERSITAT DE BARCELONA, demostrant l’augment de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

què aprenen els nens?

Per mi el confinament ha estat com una gelatina, quan ens van dir dues setmanes estava a la superfície i molava, però després et va anar xuclant i semblava que ja no sortiríem mai més.

Descalça al bosc m’he sentit com si tothom desaparegués i només existíssim el bosc i nosaltres en l’univers…

Davant les coses difícils, si ho intento una vegada i una altra ja no és tan difícil

M’emporto treure’m la por del cos perquè sinó viuré amb ella dins del cor

Inscriu-te ara!

Un missatge de la Cristina:

“Ja fa dotze anys que vam començar a formar als nostres monitors en EDUCACIÓ EMOCIONAL i els resultats han estat impressionants. Com a resultat de l’experiència adquirida amb el treball amb grups escolars hem elaborat unes colònies en les quals, a més de que es relacionin i s’ho passin súper bé, volem entrenar-los per a que siguin emocionalment més intel·ligents.

Creiem que les colònies formen part de l’educació del nen o nena com a persona. Aquí viuran experiències i sensacions que només poden succeir en un àmbit diferent del familiar o escolar. Si aprenen a reconèixer les seves emocions (ràbia, tristesa, alegria,…) i els donem les eines necessàries, les podran gestionar de manera positiva i millorarà la seva autoestima, la seva confiança i la seva relació amb els altres”.

Cristina Gutiérrez Lestón. Directora de La Granja

5 % descompte

A fills de mestres d’infantil, de primària i de secundària*

Germans: 5%

* No acumulable al dte. de germans (adjuntar documentació acreditativa).

app de seguiment

Com reservar?

Passos a seguir:

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIÓ per triar les setmanes i/o autocar en el cas que el necessiteu. Omplir la inscripció i fer el pagament de 150€ amb targeta. Si per qualsevol motiu no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guarda durant 48 hores. Un cop s’esgoti aquest termini, la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte envieu un mail a esplai@lagranjatc.com. I us contestarem per rigorós ordre d’enviament. O truqueu-nos 658 771 232 (Olga i Laura).
 3.  La resta del pagament es farà efectiu abans de començar l’Esplai a les nostres oficines, entre el 25 de maig i el 10 de juny. Si la inscripció no està al 100% pagada aquesta s’anul·larà automàticament no tenint dret a la devolució de la bestreta.

Inscripció a partir de l’1 de febrer a les 9 del matí

Coneix clicant aquí l’app pel seguiment de l’esplai.

NORMES D’ANUL·LACIÓ I NORMATIVA 2024

Horaris i parades autocars estiu 2024*:

Els horaris són aproximats. Durant la primera setmana els ajustarem amb la realitat del trànsit del moment:

Autocars diaris, de dilluns a divendres, des de: BARCELONA, MOLLET, GRANOLLERS, LA GARRIGA, LES FRANQUESES, ARGENTONA, CARDEDEU, LLINARS.

nº d'autocarhorari sortida/arribadaparada
Autocar 18:35/18:00hMOLLET (Parc Can Mulà)Arriba a la Granja sobre les 9:10h.
Autocar 28:30/17:50hGRANOLLERS (Centre - Estació Bus) Arriba a la Granja sobre les 9:00h.
8:40/18:10hHOSPITAL (parada de bus al carrer de l'hospital davant de l'Alaska)Arriba a la Granja sobre les 9:00h.
Autocar 38:20/18:10hLA GARRIGA c/ de Guifre (parking de sorra) Arriba a la Granja sobre les 9:15h.
8:35/18:00hLES FRANQUESES (parada a la rotonda de l'Ajuntament) Arriba a la Granja sobre les 9:15h.
Autocar 58:10/18:30hBARCELONA (Pl. Karl Marx) *Consultar preu addicionalArriba a la Granja sobre les 9:10h.

8:40/18:00hMOLLET (Esclat)Arriba a la Granja sobre les 9:10h.
Autocar 68:20/18:10hMOLLET (Parc Can Mulà)Arriba a la Granja sobre les 9:10h.
8:50/17:50hCARDEDEU (davant pastisseria Ricò) Arriba a la Granja sobre les 9:10h.
9:00/17:40hLLINARS (davant del pavelló) Arriba a la Granja sobre les 9:10h.
Autocar 78:25/18:10hARGENTONA (rotonda de les palmeres) Arriba a la Granja sobre les 9:30h.
8:50/17:50hGRANOLLERS (rotonda estación de tren centro)Arriba a la Granja sobre les 9:30h.

Inscriu-te ara!

Per qualsevol dubte, truqueu al 93 848 11 25 o envieu un mail a esplai@lagranjatc.com.

Menú