esplai emocional estiu

La Granja Slide Actividad
La Granja Slide Actividad

activitats, seguretat, protocol i normes d’anul·lació

Per seguretat de tothom demanem que tots els diumenges i els dimecres feu un test d’antígens als infants i pengeu el resultat a l’App (La meva Granja- documentació)

Tenim les mesures del Procicat Covid-19 integrades a La Granja des de l’estiu 2020. L’any passat va ser la prova de foc, i ara ho tenim per la mà per garantir la seguretat sanitaria, però també la convivència entrenyable, intensa i potent que ens caracteritza. Les cases de colònies, com bé va demostrar l’estudi científic KIDS CORONA de SJD, són espais segurs per a la convivència i la interrelació dels infants.

La necessitat del contacte dels infants amb la natura, i en especial del bosc (passejar 4 hores augmenta les defenses del sistema inmunològic amb les cèl.lules NK), és vital. I interactuar amb els seus iguals amb espais per compartir el que estant vivint amb la pandemia, s’ha convertit en urgent.

Hi ha moltes coses prohibides. Centrem-nos en fer el que sí està permés fer… i APROFITEM-HO pel bé dels infants.

La nostra proposta? L’aprenentatge en gestió emocional, amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tan divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia. Recursos que per cert, els pares també compartireu!!!

PROTOCOL COVID-19

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2021

El fil conductor: Un estrany comportament s’ha apoderat dels animals de La Granja, dissimular ser qui no són en realitat!!! Per què ho faran?

Però la Fada del Bosc i un grup de valents infants trobaran les tres pedres màgiques que, amb els seus superpoders… aconseguiran que al Guanac Jobs i a la resta d’animals els agradi ser qui són.

Per cert, i tu, vols ser tu?

ACTIVITATS:

 • Activitats d’aventura emocional diàries com La Missió, Guiar i ser guiat, Llença’t, Navegar en equip, etc
 • Classes d’equitació col·lectives. Activitats emocionals com el Lideratge, la gestió de la por o el treball en equip.
 • Piscina diària i Esport
 • Activitats amb els animals de granja, al bosc, a l’hort.

horari d’un dia

Horari aproximat:

08:30h Recollida autocar o servei Bon Dia
09:00h  Arribada i esmorzar (entrepà de casa)
10:00h Activitats
13:00h Dinar (casolà)
14:00h Deures de l’escola (primaria)
15:00h Activitats
16:00h Piscina
17:00h Berenar
17:15h Sortida autocars o recollida pares

horari de entrada i sortida

CURS PÀRQUING HORA ENTRADA ESPLAI- CASAL HORA SORTIDA ESPLAI
P3 P4 Principal 9.20h 17.00h
P5 Principal 9.00h 17.15h
1r 2n Al prat 9.20h 17.00h
3r 4t Al prat 9.00h 17.15h
5è 6è ESO Al prat 8.45h 17.30h
què han de portar? llista de material i funcionament
inscriu-te ara!

què opinen els pares?

“Li ha ajudat a construir una part de la seva personalitat, a nivell emocional i també a nivell funcional, amb nous amics, diferents situacions i valors…”

inscripcions obertes a partir del 9 de gener!!!

Respirar natura, muntar a cavall, escoltar el silenci del boc, riure, superar pors, fer amics, agradar-se a si mateix, acaronar un conill, inspirar pensament positius, convidar a l’acció, córrer sense que se’ls acabi el pati, entrenar habilitats importants per anar per la vida com l’empatia, la comunicació positiva o l’autoestima…

Us oferim un Esplai o Casal de dia al bell mig de la natura, creixent amb monitors/es que són educadors emocionals formats en el Mètode La Granja.

Perquè, malgrat les circumstàncies, l’estiu està per viure’l i sentir-lo a TOPE!!!!

Jornades de portes obertes 2021: 30 de març, 17 i 18 d’abril, 24 de maig i 5 de juny. 

Horari: 11h 

Si per motiu Covid, no es poden fer les portes obertes presencials, es farà online amb ZOOM.

Inscriute aquí.

Per a qualsevol dubte truqueu al 93 848 11 25  i pregunteu per Laura o Olga o envieu un mail a esplai@la-granja.net. El nostre horari és de 10 a 16 h.

L’Esplai de La Granja és un veritable ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES, i una de les activitats més potents que realitzem pel seu disseny i per la seva durada, fins 5 setmanes al juliol i 2 a l’agost, 1 al setembre, que ens permet treballar un munt d’aspectes. L’Esplai és divertit,  intents, potent i segur, amb professionals acreditats i formats que treballen a La Granja durant tot l’any.

Aquest any es centrarà en buidar-nos de les emocions i vivències negatives  (por, ràbia, ansietat i tristesa) per deixar espai per tornar-nos a omplir d’emocions positives com la calma, l’alegria, la paciencia, la il.lusió i la valentia.

Podreu estar tranquils mentre estan amb nosaltres ja que tot el que fem va més enllà doncs amb cada activitat tenim una intenció concreta, la d’ajudar-los a descobrir els seus talents i les seves habilitats, sovint amagades. Parlem d’aspectes com l’empatia que els ajuda a entendre’s amb els demés, de l’autoestima que aconsegueix que s’agradin a si mateixos, de la comunicació positiva que els permet mantenir relacions saludables, de la capacitat de treballar en equip, imprescindible avui en dia per anar per la vida, o de la fortalesa interior, aquella que tots volem pels nostres fills i filles perquè sabem que és la que els ajudarà a aixecar-se cada vegada que cauen. Adaptabilitat i flexibilitat són dos aspectes que aquest 2021, entrenarem especialment.

La capacitat de concentració, d’escolta i de diàleg, d’ajudar els altres, de mitigar pors, de fer coses sense la necessitat d’un adult al costat, de resoldre conflictes, de perdre la por a parlar del que els preocupa, d’expressar afecte …. d’això parlem quan diem Educació Emocional.

I tot això ho fem a l’estiu. I podem dir que ho fem perquè tenim un Estudi Científic realitzat per GROP de la Universitat de Barcelona que ho demostra.  El resultat després de passar per La Granja és un augment de l’autoconeixement (reconèixen les seves habilitats), una millora de la confiança en ells i en els altres, una crescuda de la sana autoestima,  i un augment de l’autoregulació emocional, és a dir, de regular el seu comportament quan no aconsegueixen allò que volen. I com no podia ser d’una altra manera, tot plegat s’acompanya de l’entrenament de la seva valentia, aquella que tots tenen i aquí a La Granja tindran l’oportunitat de practicar, en un marc segur i en un clima de benestar.

És una tradició que cada estiu hi hagi un fil conductor que es tradueix en un conte que llegiran pares i fills durant  l’Esplai. Serà una extraordinaria història que es construirà durant els seus dies aquí, i que vosaltres podreu sentir des de casa, perquè L’Esplai de La Granja el viuen els pares i els fills!!!

preus i dates 2021

ESPLAI JULIOL:

 • 5 setmanes: 28 de juny al 30 juliol: 830 € (sense autocar 765 €).
 • 4 setmanes: 725 € (sense autocar 665 €). Les setmanes han de ser seguides.
 • 3 setmanes: 3 primeres setmanes o 3 últimes setmanes: 615 € (sense autocar 570 €).
 • 2 setmanes: 2 primeres setmanes o 2 últimes setmanes: 420 € (sense autocar 390 €).
 • 1 setmana: Primera o última setmana: 220 € (sense autocar 205€)
Horari d’autbús de juliol i les seves rutes, al final de la pàgina 

ESPLAI AGOST:

 • 2 setmanes: 2 al 13 d’agost: 420 € (sense autocar 390 €).
 • 1 setmana: 220 € (sense autocar 205 €)

(Els que heu vingut al juliol i també vindreu a l’agost podeu marcar l’opció de descompte per a continuitat de setmanes)

L’HORARI APROXIMAT (horaris definitius a partir del segon dia) DE L’AUTOCAR D’AGOST SERÀ:

 • Mollet – Parc de Can Mulà : 8’25 h- 18’20 h
 • Granollers- Estació Sagalés: 8’40 h- 18’00 h
 • Cardedeu- davant pastisseria Ricó: 9’00 h –  17’40 h
 • Para a Llinars del Vallès sota demanda
 • A part d’aquestes setmanes standar a tots els autocars i sense autocar, si necessiteu altres opcions heu de consultar per telf disponibilitat i preus.
 • Servei d’autocar: Les mesures de seguretat seran les establer-tes per les autoritats sanitàries. 

Per qualsevol dubte, truqueu al 93 848 11 25 o envieu un mail a esplai@la-granja.net.

INSCRIPCIONS:

Passos a seguir:

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIO per triar les setmanes i/o autocar en el cas que el necessiteu. Omplir la inscripció i fer el pagament de 120€ amb targeta. Si per qualsevol motiu no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guarda durant 48 hores. Un cop s’esgoti aquest termini, la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte envieu un mail a esplai@la-granja.net. i us contestarem per rigurós ordre d’enviament. o truqueu-nos 93 848 11 25 (Olga i Laura).
 3.  La resta del pagament es farà efectiu abans de començar l’Esplai a les nostres oficines a partir del 25 de maig.

Coneix clicant aquí l’app pel seguiment de l’esplai.

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2021

horaris i parades autocars estiu 2021:

Cal consultar disponibilitat a la següent taula. Si no trobeu el que necessiteu, podeu trucar al 93 848 11 25.

Els horaris son aproximats. Si hi ha cap canvi es confirmarà durant la primera setmana d’esplai.

Autocars diaris, de dilluns a divendres, des de: BARCELONA, BADALONA, MOLLET, PARETS, GRANOLLERS, LA GARRIGA, LES FRANQUESES, ARGENTONA, CARDEDEU, LLINARS I SANT CELONI.

nº d'autocarhorari sortida/arribadaparadaDisponibilitat
Autocar 18:30/18:00hMOLLET (Parc Can Mulà)Arriba a la Granja sobre les 9:10h.Disponibilitat només setmana 3, 4 i 5
Autocar 28:20/17:55hGRANOLLERS (Central Sagalés) DIRECTE, ideal pels grans per l'horari. Arriba a la Granja sobre les 9:00h.TANCAT
Autocar 38:30/18:20hLA GARRIGA c/ de Guifre (parking de sorra) Arriba a la Granja sobre les 9:15h.TANCAT
8:40/18:10hLES FRANQUESES (parada a la rotonda de l'Ajuntament) Arriba a la Granja sobre les 9:15h.
8:55/17:55hHOSPITAL (parada de bus al carrer de l'hospital davant de l'Alaska)Arriba a la Granja sobre les 9:15h.
Autocar 58:10/18:30hBARCELONA (Pl. Alfonso Comín - Isaac Newton)Arriba a la Granja sobre les 9:30h.Places disponibles
8:40/18:00hBADALONA (Hotel Rafael)Arriba a la Granja sobre les 9:30h.
9:00/17:45hARGENTONA (rotonda de les palmeres)Arriba a la Granja sobre les 9:30h.
Autocar 68:20/18:10hMOLLET (Parc Can Mulà)Arriba a la Granja sobre les 9:10h.Places disponibles
8:30/18:00hPARETS DEL VALLES (C/ Victor Catala-camp de futbol)Si coincideix amb la Festa Major hi haurà canvi de parada. Arriba a la Granja sobre les 9:10h.
Autocar 78:30/18:00hGRANOLLERS (rotonda estació de tren centre)Arriba a la Granja sobre les 9:15h.TANCAT
8:40/18:10hGRANOLLERS (Central Sagalés)Arriba a la Granja sobre les 9:15h.
Autocar 88:30/18:20hMOLLET (Can Borrell (davant supermercat Esclat)) Arriba a la Granja sobre les 9:15h.Disponibilitat setmana 5
9:00/17:50hCARDEDEU (davant pastisseria Ricò)Arriba a la Granja sobre les 9:10h.
9:05/17:40hLLINARS Anada: Granja Ginesta Tornada: davant del pavellóArriba a la Granja sobre les 9:10h.

Menú