esplai i casal emocional: setembre

La Granja Equipo caballos
La Granja Equipo caballos

seguretat, protocols i normes d’anul·lació

Tenim les mesures del Procicat Covid-19 integrades a La Granja des de l’estiu 2020. Ara ho tenim per la mà per garantir la seguretat sanitària, però també la convivència entranyable, intensa i potent que ens caracteritza. Les cases de colònies, com bé va demostrar l’estudi científic KIDS CORONA de SJD, són espais segurs per a la convivència i la interrelació dels infants.
La necessitat del contacte dels infants amb la natura, i en especial del bosc (passejar 4 hores augmenta les defenses del sistema immunològic amb les cèl·lules NK), és vital. I interactuar amb els seus iguals amb espais per compartir el que estant vivint amb la pandèmia, s’ha convertit en urgent.
Hi ha moltes coses prohibides. Centrem-nos en fer el que sí està permès fer… i APROFITEM-HO pel bé dels infants. Ara és quan més necessiten pares valents i que confiïn.

 

Aquí teniu el protocol del 2021. Quan tinguem les noves mesures de Procicat us l’enviarem: PROTOCOL COVID-19

IMPORTANT: per garantir la seguretat sanitària dels participants a l’esplai/casal de la Granja, i seguint les recomanacions facilitades per Sanitat, recomanem sempre que sigui possible realitzar una prova d’antígens i pujar el resultat negatiu d’aquesta a l’app, cada dilluns i dijous.

De la mateixa manera, des de la Granja apliquem aquesta mesura als nostres educadors-es.

Gràcies per la vostra comprensió i responsabilitat.

NORMES D’ANUL·LACIÓ I CONFINAMENT 2022

horari d’un dia

09:00h Benvinguda iesmorzar
10:00h Activitats
13:00h Dinar
14:00h Taller emocional
15:00h Activitats
16:00h Piscina
17:00h Berenar
17:30h Recollida pares o sortida autocar

què has de portar?

¡Descarrega aquí el teu PDF amb la llista de materials i funcionament!

inscriu-te ara!

què opinen els pares?

“Li ha ajudat a construir una part de la seva personalitat, a nivell emocional i a nivell funcional també, amb nous amics, diferents situacions i valors…”

“La Granja, Ability Training Center”, és un Centre de Formació en Habilitats que organitza aquest  Casal al setembre, dissenyat  expressament per començar l’escola amb l’autoestima més alta, amb més capacitat de auto motivació, coneixent-se una mica millor i tenint més capacitat de gestionar les emocions d’una manera positiva, tant per ells com pels que l’envolten.

I com sempre, divertint-se, fent nous amics, respirant natura i amb el Mètode La Granja amb resultats demostrats científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona.

els monitors

Són  EDUCARORS /ES EMOCIONALS, preparats i formats en el Mètode La Granja. Durant tot el Casal procuraràn per a la motivació, la cohesió i l’entrenament divertit i vivencial de les habilitats socials i personals dels vostres fills i filles, perquè estar preparats per començar el curs amb més forces, ganes i sentint que POTS, és basic per millorar els resultats acadèmics i les relacions amb els seus companys de classe.

 

les activitats

Al setembre els cavalls de doma natural seran molt presents en el seu dia a dia a La Granja. I a més de muntar a cavall treballaran el seu autolideratge i l’automotivació de manera intensa.

A més faran activitats d’aventura, al bosc, amb animals, a la piscina…per viure a tope els seus últims dies de les vacances i començar a acostumar-se al nou ritme i horaris. I com sempre, reservarem cada migdia una estona per acabar els deures de l’escola.

preus i dates 2022

DEL 29 D’AGOST AL 9 DE SETEMBRE DE 2021:

ESPLAI: FINS LES 17 HORES

 • 2 setmanes:  420 € amb autocar / 370 € sense autocar.
 • 1 setmana: La primera o la última:  215 € amb autocar / 190 € sense autocar.

CASAL: FINS LES 14:30 HORES

 • 2 setmanes: 270 €.
 • 1 setmana: La primera o la última:  145 €.

El preu inclou:

 • Programa formatiu emocional i totes les activitats.
 • Monitors entrenadors emocionals, formats en la Metodologia de La Granja.
 • Dinar i berenar diari per l’esplai i dinar pel casal (menjar casolà).
 • Servei d’autocar opcional per l’esplai.

inscripcions a partir del 9 de febrer

INSCRIPCIONS DIRECTAMENT PER LA PÀG. WEB:

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIO per triar les dates que necessiteu, omplir la inscripció i fer el pagament de 120€ amb targeta. Si per qualsevol motiu no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guardarà durant 48 hores. Un cop s’esgoti aquest termini, la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte podeu trucar al 93 848 11 25 o escriure’ns al e-mail: esplai@lagranjatc.com  estem a la vostra disposició!!!
 3. La resta del pagament es farà efectiva abans de l’inici de l’esplai-casal.

NORMES D’ANUL·LACIÓ I CONFINAMENT 2022

Els horaris són orientatius. El primer dia d’esplai posarem els definitius:

nº d'autocarhorari sortida/arribadaparada
Autocar 1 - Granollers- Cardedeu i Llinars8:30/18:00hGRANOLLERS (Central Sagalés) Arribada a La Granja sobre les 9:10h.
8:45/17:40hCARDEDEU (davant pastisseria Ricò)
8:55/17:30hLLINARS Anada: Granja Ginesta Tornada: davant del pavelló
Autocar 2 - Mollet Can Mulà- Mollet l'Esclat - Parets8:25/18:15hMOLLET (Parc Can Mulà) Arribada a La Granja sobre les 9:10 h
8:35/18:05hMOLLET (Can Borrell (davant del supermercat l'Esclat))
NO PARA PARETS DEL VALLES (C/ Victor Catala-camp de futbol)

Menú