viatge a la índia: anglès i valors – EN ESPERA –

una educación para todos

Projecte suspès en espera de l’evolució de la pandèmia

inmersió cultural, anglès i consciencia social a l’índia per a joves de 15 a 19 anys

“A certa edat convé que t’aturis per descobrir si el que vols per a la teva vida, coincideix amb el que estàs fent amb ella”

La Granja de la mà de Best Course,participa el proper estiu 2020 en aquesta gran novetat: un viatge de 30 dies, del 27 de juny al 27 de juliol (dates aproximades),  a l’Índia, on l’anglès, els valors i el voluntariat es barregen en una fórmula que aconseguirà que la capacitat d’agraïment, la fortalesa interior, l’autoestima, la paciència i l’empatia es reforcin de manera significativa en cadascun dels joves participants.

La seguretat dels joves està assegurada amb Best Course, amb una llarga trajectòria en aquests tipus d’activitats, ja que el seu programa destina múltiples recursos que asseguren fins el més petit detall perquè tot sigui un èxit. I La Granja afegeix a l’experiència el seu Mètode en Educació Emocional per a que els aprenentatges siguin més significatius i aconseguir el creixement augmentant les competències emocionals dels joves amb l’objectiu de que tornin amb una mirada més amplia i amb més motivació perquè omplin la seva vida amb més de sentit.

El Programa, que  Best Course desenvolupa a l’Índia des de l’any 2009, consta de 15 dies a Jaipur (Índia) on els joves conviuran amb la família del seu “germà” indi, alumnes escollits per la mateixa escola internacional on compartiran classes i activitats. Totes les families han estat visitades personalment per la directora de Best Course i per la directora de La Granja.  A més faran seminaris sobre temes diversos com el sistema de castes, les bodes concertades, la cuina, la filosofia ayurvérica o la dansa de Bollywood, que es barrejarà amb visites culturals a coneguts monuments i amb uns campaments al desert den Thar amb els alumnes del highschool indi.

Inclou també 15 dies a Palampur, Himalaya, on els nostres joves es convertiran en voluntaris en un orfenat amb infants de 3 a 14 anys aproximadament, realitzant tasques diverses com ajudar-los a aixecar-se i preparar-se per anar a l’escola, ajudant a menjadors i cuina, a fer els deures, fent jocs i dinàmiques i tot allò que sigui necessari per millorar el benestar dels infants. L’allotjament a la Casa dels Voluntaris els permetrà descansar i conèixer altres voluntaris vinguts de tot el món que els ajudarà a entendre les diferents perspectives i creences culturals, convertint la tolerància i adaptabilitat en unes habilitats integrades en el seu dia a dia. Tolerar la frustració, la paciència, gestionar la ràbia davant situacions injustes que veuran en alguns infants, tenir una actitud valenta i superar temors o “manies” seran altres de les competències que entrenaran pràcticament a diari, i que l’educador emocional aprofitarà per generar debat i reflexió. També faran un treeking per l’Himalaya i visitaran el temple del Dalai Lama.

El món sencer s’aparta quan es troba amb algú que sap cap a on va

Us proposem un viatge intens i molt potent, on a més de millorar el seu anglès doncs serà la llengua vehicular, els joves descobriran un altre món que els remourà per dins de tal manera, que els ajudarà a connectar amb ells mateixos, amb qui són i amb el que realment volen i necessiten, allunyant-se d’influències externes, o de les modes i tendències que sovint segueixen només per sentir que pertanyen a un grup.

un viatge que aconseguirà que quan tornin la seva seguretat i confiança hagi augmentat de tal manera, que el seu pas ferm en caminar reflexarà que sap cap a on va.

PREU I DATES juliol 2021: properament!!

El preu inclourà: tot el programa Best Course, allotjament i pensió complerta, trasllats a la Índia i tren fins a Tíbet amb l’organització Best Course, i acompanyament d’un educador emocional de La Granja.

per a més informació sobre el programa, aquÍ

Descobreix els programes que té Best Course!

vols inscriure’t?

Descarrega aquí el PDF de “Criatures” sobre l’Índia si encara tens dubtes!
Menú