esplai emocional de setembre

Esplai casal estiu

La nostra proposta?

La nostra proposta? L’aprenentatge en gestió emocional, amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tant divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia ara que s’acosta un nou curs. Recursos que per cert, els pares també compartireu!!!

Respirar natura, muntar a cavall, escoltar el silenci del boc, riure, superar pors, fer amics, agradar-se a si mateix, acaronar un conill, inspirar pensament positiu, convidar a l’acció, córrer sense que se’ls acabi el pati, entrenar habilitats importants per anar per la vida com l’empatia, la comunicació positiva o l’autoestima…

Us oferim un Esplai de dia al bell mig de la natura, creixent amb monitors/es que són educadors emocionals formats en el Mètode La Granja.

El fil conductor…

És una tradició que cada estiu hi hagi un fil conductor que es tradueix en un conte que llegiran pares i fills durant  l’Esplai. Serà una extraordinària història que es construirà durant els seus dies aquí, i que vosaltres podreu sentir des de casa, perquè L’Esplai de La Granja el viuen els pares i els fills!

ACTIVITATS

 • Activitats d’aventura emocional diàries com La Missió, Guiar i ser guiat, Llença’t, Navegar en equip, etc.
 • Classes d’equitació col·lectives. Activitats emocionals com el Lideratge, la gestió de la por o el treball en equip.
 • Piscina diària i Esport
 • Activitats amb els animals de granja, al bosc, a l’hort.

horari d’un dia

08:30h Recollida autocar o servei Bon Dia

09:00h  Arribada i esmorzar (entrepà de casa)

10:00h Activitats

13:00h Dinar (casolà)

14:00h Deures de l’escola (primaria)

15:00h Activitats

16:00h Piscina

17:00h Berenar

17:15h Sortida autocars o recollida pares

Horari aproximat

Els monitors/es són educadors emocionals, preparats i formats en el mètode La Granja©

Durant tot el casal procurarà la motivació, cohesió i control del seu grup, treballant aspectes emocionals com la consciència i autoregulació emocional, l’autoestima i l’empatia.

Preus i dates 2023

DEL 28 D’AGOST AL 1 DE SETEMBRE DE 2023*:

*Segona setmana pendent de confirmar segons la data d’inici de curs

ESPLAI: FINS LES 17 HORES

 • 226 € amb autocar / 199 € sense autocar.

CASAL: FINS LES 14:30 HORES

 • 152 €.

El preu inclou:

 • Programa formatiu emocional i totes les activitats.
 • Monitors entrenadors emocionals, formats en la Metodologia de La Granja.
 • Dinar i berenar diari per l’esplai i dinar pel casal (menjar casolà).
 • Servei d’autocar opcional per l’esplai.

NORMES D’ANUL·LACIÓ I NORMATIVA 2023

 • Totes les inscripcions fetes a partir de l’1 d’agost s’abonaran en la seva totalitat a l’hora de fer la inscripció.

Jornades de portes obertes 2022:

3 d’abril │ 6 i 7 de maig │ 27 i 28 de maig │ 5 de juny.

Horari: 11 h.

Apunta’t  aquí

Esplai Emocional La Granja

Com reservar?

Passos a seguir:

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIÓ per triar les setmanes i/o autocar en el cas que el necessiteu. Omplir la inscripció i fer el pagament de 120€ amb targeta. Si per qualsevol motiu no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guarda durant 48 hores. Un cop s’esgoti aquest termini, la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte envieu un mail a esplai@lagranjatc.com. I us contestarem per rigorós ordre d’enviament. O truqueu-nos 93 848 11 25 (Olga i Laura).
 3.  La resta del pagament es farà efectiu abans de començar l’Esplai a les nostres oficines, entre el 25 de maig i el 10 de juny. Si la inscripció no està al 100% pagada aquesta s’anul·larà automàticament no tenint dret a la devolució de la bestreta.

Inscripció a partir del 9 de febrer

Coneix clicant aquí l’app pel seguiment de l’esplai.

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2023

Horaris i parades autocars setembre 2023*:

Els horaris són aproximats. Si hi ha cap canvi es confirmarà uns dies abans de començar:

Autocars diaris, de dilluns a divendres, des de: Mollet Can Mulà, Granollers, Cardedeu, Llinars

 

*Pendent de confirmació

Servei d’autocar: Les mesures de seguretat seran les estableres-tes per les autoritats sanitàries. 

inscriu-te a partir del 23 de gener a les 15h!

què opinen els pares?

Quan el recullo veig  a un Àlex més pur, més autèntic. Sou un bàlsam pel seu esperit. Gràcies per tot: pels e-mails, la feina, els monitors, les cuineres, en Kike, els animals, el tracte… i sobretot per plasmar la teoria en unes colònies emocionals. Cristina gràcies. El món necessita molt La Granja! 

Vull compartir aquestes descobertes del viure del Martí que tenen un toc de màgia….la màgia del lloc, dels animals, dels nens…però sobretot, de les persones que creuen en ell i, amb la seva GENEROSITAT, li donen oportunitats d’ampliar el seu món i em fan tenir més ESPERANÇA.

El primer que vull és FELICITAR-VOS a tu i a tots els components de la granja, vaques, cabretes i cavalls inclosos. M’encanta la feina que feu, els meus nens ja fa tres anys que venen, i no deixeu de sorprendre. Estic enamorada de la granja i de la feina que feu!!! La meva nena ha marxat plorant,  i eren les 12 de la nit i encara plorava… I no sabia com consolar-la, he acabat plorant amb ella… Això són les grans emocions de la granja…

FELICITATS!! Per la feina feta!! El festival i l’esplai va ser, un any més, molt emotiu i fantàstic. La cara dels nens, l’actitud dels monitors, assistants, personal… és d’agrair i per estar ben orgullosa. Vau transmetre il·lusió, felicitat, coratge, valentia, emoció… des dels més grans als més petits. Que passeu molt  bones vacances que les teniu ben merescudes.

Mètode la granja

El Mètode La Granja entrena les competències emocionals dels infants, joves i adults. Els resultats del Mètode La Granja han estat avaluats i demostrats científicament pel GROP de la UNIVERSITAT DE BARCELONA, demostrant l’augment de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

què aprenen els nens?

Per mi el confinament ha estat com una gelatina, quan ens van dir dues setmanes estava a la superfície i molava, però després et va anar xuclant i semblava que ja no sortiríem mai més.

Descalça al bosc m’he sentit com si tothom desaparegués i només existíssim el bosc i nosaltres en l’univers…

Davant les coses difícils, si ho intento una vegada i una altra ja no és tan difícil

M’emporto treure’m la por del cos perquè sinó viuré amb ella dins del cor

inscriu-te ara!

Un missatge de la Cristina:

“Ja fa dotze anys que vam començar a formar als nostres monitors en EDUCACIÓ EMOCIONAL i els resultats han estat impressionants. Com a resultat de l’experiència adquirida amb el treball amb grups escolars hem elaborat unes colònies en les quals, a més de que es relacionin i s’ho passin súper bé, volem entrenar-los per a que siguin emocionalment més intel·ligents.

Creiem que les colònies formen part de l’educació del nen o nena com a persona. Aquí viuran experiències i sensacions que només poden succeir en un àmbit diferent del familiar o escolar. Si aprenen a reconèixer les seves emocions (ràbia, tristesa, alegria,…) i els donem les eines necessàries, les podran gestionar de manera positiva i millorarà la seva autoestima, la seva confiança i la seva relació amb els altres”.

Cristina Gutiérrez Lestón. Directora de La Granja

5 % descompte

A fills de mestres d’infantil, de primària i de secundària*

Germans: 5%

* No acumulable al dte. de germans (adjuntar documentació acreditativa).

Què has de portar?

Descarrega aquí el teu PDF amb la llista de material!

nº d'autocarhorari sortida/arribadaparada
Autocar 1 - Mollet Can Mulà- Granollers- Cardedeu i Llinars8:20/18:00hMOLLET (Parc Can Mulà) Arribada a La Granja sobre les 9:10 h
8:40/17:40hGRANOLLERS (Central Sagalés)
9:00/17:25hCARDEDEU (davant pastisseria Ricò)
9:10/17:15hLLINARS Anada: Granja Ginesta Tornada: davant del pavelló

inscriu-te ara!

Per qualsevol dubte, truqueu al 93 848 11 25 o envieu un mail a esplai@lagranjatc.com.

Menú