formació aplicada

formació en educació emocional aplicada

Ens agrada compartir el que sabem, la nostra experiència i metodologia amb els centres educatius, els docents, les universitats i les famílies.  Aquí trobareu les accions formatives presencials i online que hem organizat, dirigides a persones que desitgin tenir recursos pràctics per a la gestió emocional personal i la de les persones que l’envolten.

formació  
Formació per a docents online o a l’escolaRecursos emocionals per a gestionar amb alumnes o famíliesA mida.
Jornada d' Ed. emocional per directors/es i coordinadors/esPròximamentUn matí (gratuït)
Ed. Emocional a l'institut i a l'escolaIntroduim l' Ed. emocional d'una manera pràctica i entenedora per primària i ESO. Ens desplacem a l'escola i GARANTIM resultatsFormació a mida.
Conferències per pares i mares, i pel claustre de mestresOferim conferències per pares i xerrades pel claustre de mestres Curs escolar.
Excursió pel claustre de mestres a La GranjaPer acabar o començar el curs d'una manera diferent, cohesionant i entenent-se més.Un matí + dinar.
Stage emocional pel claustre de mestres a La GranjaActivitats formatives pràctiques per tenir més recursos per educar a fills i alumnes.2 dies, 1 nit.
CEEA: Curs Formatiu d'Educació emocionalCurs formatiu pràctic de 30h-40 h, reconegut pel Departament d'Ensenyament aplicant el Mètode La Granja.
NOVES DATES
Setmana Santa i Estiu 2024
Menú