formació aplicada

formació en educació emocional aplicada

Ens agrada compartir el que sabem, la nostra experiència i metodologia amb els centres educatius, els docents, les universitats i les famílies.  Aquí trobareu les accions formatives presencials i online que hem organizat, dirigides a persones que desitgin tenir recursos pràctics per a la gestió emocional personal i la de les persones que l’envolten.

formació  
Formació per a docents online o a l’escolaRecursos emocionals per a gestionar amb alumnes o famíliesA mida.
Ed. Emocional a l'institut i a l'escolaIntroduim l' Ed. emocional d'una manera pràctica i entenedora per primària i ESO. Ens desplacem a l'escola i GARANTIM resultatsFormació a mida.
Conferències per pares i mares, i pel claustre de mestresOferim conferències per pares i xerrades pel claustre de mestres Curs escolar.
Excursió pel claustre de mestres a La GranjaPer acabar o començar el curs d'una manera diferent, cohesionant i entenent-se més.Un matí + dinar.
Stage emocional pel claustre de mestres a La GranjaActivitats formatives pràctiques per tenir més recursos per educar a fills i alumnes.2 dies, 1 nit.
CEEP: Curs Formatiu d'Educació emocional per a professorCurs formatiu pràctic de 30h-40 h, reconegut pel Departament d'Ensenyament aplicant el Mètode La Granja.
NOVES DATES 2021
Setmana Santa 2021: Estadi 1 i 2
Juliol 2021: Estadi 1, 2, 3 i 4
Formación online per entendre les emocions provocades per les incertesesNoves dates!!
Formació per a docents, educadors, pares i mares
PENDENT PROPERES DATES- SETEMBRE 2021
Acompanyament emocional online per DocentsTrobades per videoconferència d'1 hora que tenen com a objectiu ajudar-te a entendre, des de l'educació emocional, l'estat d'ànim de la teva classe, quines són les necessitats del grup, així com proposar accions concretes per ajudar a resoldre diferents situacions.Formació a mida.
Sessions grupals online per adolescentsFormació a mida.
Curs online: Les emocions als nens i adolescentsCurs online de la Cristina Gutiérrez Lestón a l'Escuela Bitácoras. 2 h. de vídeo HD/4K.
Menú