formació online

Curs online de Cristina Gutiérrez Lestón de 2 hores a l’Escuela Bitácoras

Durant el curs «Les emocions en els nens» entendràs què són les emocions, per què tots les sentim, per a què serveixen i com podem aconseguir que es converteixin en les nostres millors aliades i no en les nostres pitjors enemigues.

Aquest curs va dirigit a pares i mares, a professors i educadors i a qualsevol professional que treballi amb equips de persones perquè t’ajudarà a entendre les reaccions dels altres, la qual cosa realment significa treballar en equip, com gestionar la por, o els trucs per a comunicar-te positivament amb els teus fills, i tot d’una manera gràfica i amb exemples pràctics i reals de situacions que hem viscut en La Granja. L’objectiu principal és que sigui fàcil, inspirador i divertit, perquè educar porta implícit passar-l’hi bé!

Curs online de Cristina Gutiérrez Lestón de 2,15 hores a l’Escuela Bitácoras

Els adolescents han estat i probablement continuaran sent els grans incompresos. Habitualment se senten insegurs i amenaçats, en constant alerta, pel fet que travessen l’època de canvis més important que viuran: canvis físics i cerebrals, canvis socials i de cerca de si mateixos.

O tenim recursos per a entendre’ls i enfocar les converses perquè aquestes siguin positives per a tots, o les actituds reptadores s’intensifiquessin, així com la seva inseguretat i el malestar en la llar.

Aquest curs tracta precisament d’oferir-nos eines per a canalitzar la comunicació, tan necessària com en anteriors etapes, amb els nostres fills adolescents.

“nada se aprende mejor que aquello que nos emociona e implica a nuestros sentidos.”

Menú