per a famílies

emofamily excursions (tot l’any)

Cada mes organitzem excursions originals, divertides i emocionants per fer en família, on l’aprenentatge estarà assegurat per grans i petits (granja, educació emocional, natura, etc). Aquí trobaràs el programa de tot l’any.

seguretat covid-19

Apliquem totes les mesures de seguretat del Procicat des del juny del 2020, motiu pel qual estan totalment integrades en el nostre sistema de treball.  Accés restringit a La Granja com a espai segur, mesura de temperatura i desinfecció mans a l’accés, distàncies de seguretat, disminució de places, desinfecció diària i constant. Ventilació 6 hores diàries dels espais interiors, separació de taules i manipulació a cuina segons els nous protocols.

colònies en família agost 2021

Us oferim cinc dies molt, molt especials, no només al bell mig de la natura del Parc Natural del Montseny,  amb cavalls i animals de granja. Serà especial per quelcom més important; estar en família com mai abans ho havíeu fet; jugant alhora que treballeu en equip, rient mentre confieu els uns en els altres i divertint-vos aprenent junts els trucs de la comunicació positiva. Més info AQUÍ.

acompanyament emocional online per a famílies 

Acompanyament per videoconferència tant per pares i mares a mode d’assessorament, com per a tota la família a través de dinàmiques. Més info AQUÍ.

entrenament emocional per a nens individuals amb la graziela petrus

Si busques que el teu fill/a o la família s’entreni emocionalment (per augmentar l’autoestima, superar pors, entendre el que sent etc), La Granja t’ho facilita amb l’educadora emocional Graziela Petrus. Més info AQUÍ.

consultoria emocional i psicològica amb la marta eroles

Novetat!!! Consultoria emocional i psicològica tant per a pares i mares, com per a infants i joves. Més info AQUÍ.

turisme familiar en grup els caps de setmana (mínim 20)

Si sou un grup d’amics o famílies (mínim de 20 persones) us oferim passar un cap de setmana a La Granja per respirar natura, gaudir dels amics, jugar amb els fills i desconnectar de la feina.

PREU CAP DE SETMANA: 61,75 €+21% IVA/adult – 43,90€+10% IVA/nen (menors de 3 anys 32,65€+10% IVA).

El preu inclou: Allotjament en una casa independent per a només el vostre grup, amb menjador privat. Pensió completa (des del dinar de dissabte fins el dinar de diumenge). Menjar casolà i natural (menú adaptat a al·lèrgics o intolerants alimentaris). Berenar pels nens (dissabte). Veure els animals de La Granja (sense guia). Utilitzar espais exteriors (prats, camps esportius, taules de ping-pong, heu de portar les pales vosaltres). Heu de portar tovalloles, sac de dormir o llençols. No disposem de bressols ni pales de ping pong. Estació de tren a només 250 mts de la casa.

Activitats pels nens: Per 122,45€+10% IVA teniu un monitor/a de La Granja que us farà 3 hores d’activitats dissabte a la tarda o diumenge al matí. Pot portar com a màxim 12 nens i nenes i adequarà les activitats a les edats i interessos dels nanos (animals de granja, aventura, educació emocional, etc.). Si els adults també voleu participar en les activitats d’aventura emocional amb els vostres fills, el preu és de 142,85€+10% IVA per monitor (en comptes dels 122,45€ i pot portar un màxim 20 persones). Els nostres monitors estan formats en el Mètode La Granja©.

Altres opcions:

-Mitja pensió amb entrada a la casa a les 16h: 42,85€+21% iva (inclou allotjament, sopar i esmorzar) / nens 33,60 /menors 3 anys 19,40€+10% iva

-Una pensió completa: 51,55€+21% iva (inclou: dinar dissabte+ sopar+ esmorzar i allotjament)/ nens 37,25€+10% iva/ menors 3 anys 24,50€+10% iva

Informa’t trucant a la Belén: 938481125 o belen@la-granja.net

celebra el teu aniversari a la granja

T’oferim la possibilitat de passar un aniversari diferent, acompanyat del teus amics i amigues i amb els nostres monitors, que faran que aquest dia sigui inoblidable. Més info AQUÍ.

Menú