colònies en família cap de setmana 22 i 23 de maig

del 22 al 23 de maig

Us oferim cap de setmana molt, molt especial, no només al bell mig de la natura del Parc Natural del Montseny,  amb cavalls i animals de granja. Serà especial per quelcom més important; estar en família com mai abans ho havíeu fet; jugant alhora que treballeu en equip, rient mentre confieu els uns en els altres i divertint-vos aprenent junts , però sobretot molta aventura i desconnexió.

Preu:

Adults: 58€

Nens/es: 45€ (3 a 12anys)

Bebés: 15€ (1 a 2 anys, fins a 12 mesos gratuït)

Amb totes les mesures sanitàries del Procicat, amb pressa de temperatura diària, rentat de mans després de cada activitat, una habitació per família, WC dins de l’habitació, grups bombolla i una taula per a cada família al menjador (amb ventilació 10 hores al dia). Les habitacions es desinfecten després de cada ús, i la neteja diària contempla els nous protocols.

El preu inclou: pensió completa des del dinar del 1er dia fins l’esmorzar de l’últim dia. Menjar casolà cuinat a La Granja i adaptat a totes les intol·leràncies i al·lergies. Allotjament en habitacions amb lliteres (llençol de sota).  Si desitgeu la roba de llit completa per no portar sac de dormir hi ha un extra* de 4,9€/llit (no inclou tovalloles). Activitats dissabte a la tarda i a la nit, diumenge opció d’activitats per lliure.

Arribada dissabte: 12h   Sortida diumenge: 13h

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 4 anys, per aprofitar el màxim les activitats emocionals.

Per a més informació podeu escriure a : silviam@la-granja.net

Fes la teva reserva a través del formulari


  mesures de seguretat

  Compliment de la normativa de seguretat sanitària del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Accés restringit amb presa de temperatura diària, distàncies de seguretat, disminució de places, desinfecció diària, rentat de mans més de 5 vegades al dia, taules individuals per a cada família, no compartir ni habitacions ni wc, activitats a l’aire lliure.

  opinions

  “La família és com una barca, ho vaig veure en l’activitat de Navegar en equip. Quan volem arribar a port i remem junts, tot és més fàcil. De vegades remem els pares, però també cal que deixem remar als fills.” Elena (mare)

  “Els pares, per a alguns, només serveixen per posar límits, però hem descobert que no. I la meva mare ha recuperat la calma.” Elíes, 10 anys

  Menú