colònies emocionals en familia setmana santa

de l’1 al 4 d’abril

Us oferim quatre dies  molt, molt especials, no només al bell mig de la natura del Parc Natural del Montseny,  amb cavalls i animals de granja. Serà especial per quelcom més important; estar en família com mai abans ho havíeu fet; jugant alhora que treballeu en equip, rient mentre confieu els uns en els altres i divertint-vos aprenent junts els trucs de la comunicació positiva.

Entendre tot això que sentim i que sovint aclapara a grans i petits és el primer pas per ser una Família Emocionalment Intel·ligent. I l’objectiu de les colònies és, dia a dia, poc a poc i divertint-nos, apropar-nos a aquest super objectiu.

Tothom diu que és un abans i després, que entenen un munt de coses, i que han vist aspectes dels seus fills i filles que desconeixien i els han encantat. Us ve de gust?

Amb totes les mesures sanitàries del Procicat, amb pressa de temperatura diària, rentat de mans després de cada activitat, una habitació per família, WC privat, grups bombolla i una taula per a cada família al menjador (amb ventilació 10 hores al dia). Les habitacions es desinfecten després de cada ús, i la neteja diària contempla els nous protocols.

El preu inclou:  Activitats matí, tarda i nit amb Educadors/es Emocionals formats en el Mètode La Granja. Allotjament i pensió complerta. Menjar casolà, fet a La Granja i adaptat a les intoleràncies alimentàries.

Exemple d’activitats: Lideratge amb el Cavall, El Rocòdrom de la Superació, Navegar en equip, El Circuit de la Confiança i la Responsabilitat, Teixint Noves relacions, El Camí de la Vida, Circuit de l’Equilibri etc.

Competències emocionals que s’entrenen:  empatia, autoestima, superació de les pors, valentia, responsabilitat, escolta activa, paciència, tolerar la frustració, consciencia emocional,  comunicació positiva.

TIPUS D’HABITACIONS (el preu d’adult i nen són diferents):

  • Habitació Estàndard amb bany privat: habitació privada amb W.C. fora de l’habitació d’ús exclusiu per a la vostra família. Preu nen a partir de 3 anys: 190€ (menors de 3 anys: 80€); preu adult: 230€. (bebè fins a 12 mesos gratuït)
  • Habitació Especial: habitació privada amb W.C. dins de l’habitació. Preu nen a partir de 3 anys: 201€ (menors de 3 anys: 80€); preu adult: 255€. (bebè fins a 12 mesos gratis)
  • Habitació Plus: habitació privada amb W.C. dins de l’habitació, TV i nevera. Preu nen a partir de 3 anys: 209€(menors de 3 anys: 80€); preu adult: 275€. (bebè fins a 12 mesos gratis)

El preu inclou: pensió completa des del sopar del 1er dia fins el dinar de l’últim dia.  Allotjament en habitacions amb lliteres (llençol de sota).  Si desitgeu la roba de llit completa per no portar sac de dormir hi ha un extra* de 4,9€/llit (no inclou tovalloles).

Arribada: 17h   Sortida: 17h

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 4 anys, per aprofitar el màxim les activitats emocionals.

Per més informació i reserves trucar al 93 848 11 25 i preguntar per Olga

mesures de seguretat

Compliment de la normativa de seguretat sanitària del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Accés restringit amb presa de temperatura diària, distàncies de seguretat, disminució de places, desinfecció diària, rentat de mans més de 5 vegades al dia, taules individuals per a cada família, no compartir ni habitacions ni wc, activitats a l’aire lliure.

opinions

“La família és com una barca, ho vaig veure en l’activitat de Navegar en equip. Quan volem arribar a port i remem junts, tot és més fàcil. De vegades remem els pares, però també cal que deixem remar als fills.” Elena (mare)

“Els pares, per a alguns, només serveixen per posar límits, però hem descobert que no. I la meva mare ha recuperat la calma.” Elíes, 10 anys

Menú