qui som?

Som La Granja, granja escola i Ability Training Center (Centre de Formació en Habilitats), tècnicament un ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES. Estem situats a Santa Maria de Palautordera, a peu del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera.

Hem creat un món envoltat de natura, d’animals i de cavalls, de màgia i de llibertat on tot és possible. Un món on l’educació emocional és la nostra eina per educar, i on la convivència serà una experiència positiva que recordaran sempre.

Més de 18.000 són els nens i nenes que cada any passen per La Granja de Barcelona, infants i joves que venen amb les escoles durant el curs escolar a fer les seves colònies i excursions, i nens i famílies que venen a l’estiu o els caps de setmana.

La nostra experiència i el que veiem cada dia ens ha compromès amb l’educació del país, fent que des del 2004 hàgim creat una metodologia, basada en l’educació emocional, que funciona amb els nanos i els adults d’avui en dia. Els resultats del Mètode La Granja demostren científicament la millora de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

La Granja ha guanyat els premis: 

-Reconeixement d'”Empresa Resilient i Inspiadora 2021, Fundació PIMEC

-Premi “Valors d’empresa” de la Fundació PIMEC. 2015

-Premi a l'”Excelencia Educativa” 2019 de la Fundación Gala

-premi al “Millor lloc de treball i desenvolupament de persones” per l’European Business Awards (EBA). 2019

-Guardó de l’Esport 2019 pel projecte “Educació Emocional en l’esport” per la Fundació Catalana de l’Esport.

-Premi EMAS 2010 per la “Millor implicació pel Medi Ambient“.

Menú