l’equip

AMB UN PLA FORMATIU DEMOSTRAT CIENTÍFICAMENT!!!

Probablement és el millor que tenim.Tot l’equip que forma “La Granja, Ability Training Center“, des dels educadors emocionals fins al personal de neteja i cuina, estan formats en educació emocional. Són persones amb valors i il·lusió, professionals que quan miren, veuen i que necessiten treballar amb sentit, que tot allò que fan tingui una intenció concreta, la d’anar més enllà. Són persones amb vocació que treballen per aconseguir millorar la formació de cada nen i nena, que intenten que aquests dies amb nosaltres siguin divertits però també que es produeixi un creixement personal i una millora en la relació entre companys.

Els educadors de “La Granja” tenen una formació adequada segons les necessitats que tenim per les activitats que desenvolupem (biòlegs, educadors infantils, educadors ambientals, psicòlegs, mestres, veterinaris…) i tots estan formats en el “Mètode La Granja”, un mètode d’entrenament pràctic de les competències emocionals i les habilitats socials i personals.

El “Pla Formatiu i de Gestió del Talent de La Granja”, dividit en 5 Estadis d’Educador Emocional, segueix un procés formatiu rigorós, els resultats dels quals, han estat demostrats cietíficament pel GROP de la Universitat de Barcelona, conforme en només 4 mesos, es produeix una millora molt significativa en les 5 competències emocionals dels educadors/es (>.80 paràmetre D.Cohen en la competencia emocional total).

Som beneficiaris del PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL A CATALUNYA PER A ENTITATS DEL SECTOR DEL LLEURE EDUCATIU

Menú