vols fer d’assistant al juliol?

la figura de l’assistant durante el mes de juliol

Des de fa 10 anys existeix a La Granja la figura, durant el mes de juliol, d’ASSISTANT.

Els ASSISTANTS són exalumnes de La Granja que volen seguir amb nosaltres però des d’una vessant d’adult, amb certes responsabilitats i obligacions. L’edat mínima és de 15 anys (o tenir acabat 3er ESO).

L’OBJECTIU d’aquesta figura és el fet d’ introduir als joves en el món dels adults, de la feina, de les obligacions, de les responsabilitats i sacrificis que això comporta i amb la finalitat que vegin la vida des d’un altre punt de vista, on les facilitats i comoditats no són la norma i on l’exigència i la feina ben feta serà el quotidià.

La Granja pot acollir només a un número determinat de ASSISTANTS, per la qual cosa tots els interessats han d’enviar la sol·licitud a partir del 8 de gener i abans del 30 d’abril.

Aquesta figura no comporta cap despesa per a les famílies i La Granja assumirà el cost de tots els menjars. El transport és a càrrec de les famílies. Per a ser Assistant farà falta obtenir l’autorització materna/paterna.

De les sol·licituds rebudes i que s’ajustin al perfil que necessitem, es farà una entrevista personal per a fer la selecció. Les places són limitades. Inscripció a partir de Febrer.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).


    Menú