vols treballar amb nosaltres?

Treballa amb nosaltres!

La Gestió del Talent del nostre equip és el nostre compromís, és per això que ‘La Granja’ és pionera en implantar l’educació emocional en els seus programes i activitats, i ofereix al seu equip de treball un potent programa de formació contínua i gratuïta que garanteix una millora de l’autoconeixement així com un creixement personal i professional (alt rendiment, coaching, PNL, psicologia positiva, etc).

Si mires i veus. Si pots viure en l’aquí i l’ara. Si ets creatiu i t’agrada reinventar-te. Si t’apassiona aprendre i créixer com a persona. Si ets atrevit/da per fer les coses de manera diferent. Si t’agrada la flexibilitat i el canvi… ET BUSQUEM.

Si entens la diferència entre mirar i veure i ho practiques, si pots viure en l’aquí i en l’ara, si ets creatiu/a i t’agrada re-inventar-te, si t’apassiona aprendre i créixer com a persona, si ets atrevida/o per a fer les coses diferent, si t’agrada i et estàs disposat/da a sortir de la zona de confort, si ets flexible i el canvi no t’incomoda, … ET BUSQUEM!

Som laGranja Ability Training Center, a Santa Maria de Palautordera (https://maps.app.goo.gl/dYY7MyN5wcUEr7eY9), pioneres en portar l’educació emocional a la pràctica. Organitzem colònies i excursions escolar per infants i joves de entre 3 a 16 anys entrenant les competències emocionals!

Estem incorporant Educador/es Emocionals en Oci i Temps Lliure al nostre equip! Vols formar-hi part? 
Menú