vols treballar amb nosaltres?

Treballa amb nosaltres!

La Gestió del Talent del nostre equip és el nostre compromís, és per això que ‘La Granja’ és pionera en implantar l’educació emocional en els seus programes i activitats, i ofereix al seu equip de treball un potent programa de formació contínua i gratuïta que garanteix una millora de l’autoconeixement així com un creixement personal i professional (alt rendiment, coaching, PNL, psicologia positiva, etc).

Si mires i veus. Si pots viure en l’aquí i l’ara. Si ets creatiu i t’agrada reinventar-te. Si t’apassiona aprendre i créixer com a persona. Si ets atrevit/da per fer les coses de manera diferent. Si t’agrada la flexibilitat i el canvi… ET BUSQUEM.

La Granja Escola de Palautordera (www.lagranjatc.com) cerca incorporar ajudant de cuina de tarda/nit per col·lectivitats amb DISPONIBILITAT EN CAP DE SETMANA per incorporar-se de manera inmediata al nostre equip. Si ets cuiner/a d’emocions per a col·lectivitats et volem a l’equip! (Si us plau, agraïm reenviament a qui pugui interessar).

Actualment no tenim cap vacant al nostre equip de La Granja. Informarem aquí i via xarxes socials quan s’obri un procés de selecció.

Menú