amb equitació. per a nens i nenes de 1r de primària a 2n d'ESO
amb equitació. per a nens i nenes de 1r de primària a 2n d'ESO

La nostra proposta?

L’aprenentatge en gestió emocional, amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tan divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia. Recursos que per cert, els pares també compartireu!!!

El fil conductor…

És una tradició que cada estiu hi hagi un fil conductor que es tradueix en un conte que llegiran pares i fills durant les colònies (els pares a casa, i els nens amb nosaltres). Serà una extraordinaria història que es construirà durant els seus dies aquí, i que vosaltres podreu sentir des de casa, així  quan els vingueu a recollir,  també haureu viscut les colònies, amb els mateixos aprenentatges perquè els pugueu continuar entrenant.

El fil conductor sorpresa per a l’estiu 2021, el sabreu al juny! Si vols saber el de l’any passat el pots trobar aquí:

FIL CONDUCTOR DE COLONIES 2020

ACTIVITATS

 • Curset d’equitació (classes col.lectives) i piscina diària.

 • Activitats Emocionals: Lideratge amb el cavall, El termómetre de l’autoestima, El rocòdrom de la consciència emocional. Missió Possible per treballar en equip. Navegar en equip per entrenar la confiança. Guiar o ser guiat, per entendre la responsabilitat

 • Activitats al bosc, amb animals de granja.

NIT:

 • Disco, jocs amb llanternes, contes, trekking nocturn i festa de cloenda.

Les Colònies Emocionals són una de les activitats estrella de La Granja per l’alt impacte i resultats. Divertides, segures, amb professionals acreditats i formats que treballen a La Granja durant tot l’any, s’han convertit en un referent internacional.

El fil conductor de l’estiu 2021 tractarà de buidar-nos de les emocions negatives (por, ràbia, ansietat, tristesa etc) per deixar espai a les emocions positives com la calma, l’alegria, la paciencia, la il·lusió o la valentia.

Podreu estar tranquils mentre estan amb nosaltres ja que tot el que fem va més enllà, i cada activitat té una intenció concreta, la d’ajudar-los a descobrir els seus talents i les seves habilitats, sovint amagades. Parlem d’aspectes com l’empatia que els ajuda a entendre’s amb els demés, de l’autoestima que aconsegueix que s’agradin a si mateixos, de la comunicació positiva que els permet mantenir relacions saludables, de la capacitat de treballar en equip, imprescindible avui en dia per anar per la vida, o de la fortalesa interior, aquella que tots volem pels nostres fills i filles perquè sabem que és la que els ajuda a aixecar-se cada vegada que cauen.

La capacitat de concentració, d’escolta i de diàleg, d’ajudar els altres, de mitigar pors, de fer coses sense la necessitat d’un adult al costat, de resoldre conflictes, de perdre la por a parlar del que els preocupa, d’expressar afecte …. d’això parlem quan diem Colònies Emocionals.

I tot això ho fem i en només una setmana. I podem dir que ho fem perquè tenim un Estudi Científic realitzat per GROP de la Universitat de Barcelona que ho demostra.  El resultat després de passar per La Granja és un augment de l’autoconeixement, una millora de la confiança en ells i en els altres, un augment de la sana autoestima i de l’autoregulació emocional, és a dir, de regular el seu comportament quan no aconsegueixen allò que volen.

I com no podia ser d’una altra manera, tot plegat s’acompanya de l’entrenament de la seva valentia, aquella que tots tenim i aquí tindran l’oportunitat de practicar-la, en un marc segur i en un clima de benestar

horari

08:30h Bon dia i ordre de les habitacions

09:00h Esmorzar i preparar-se per l’activitat

10:00h CLASSE D’EQUITACIÓ

11:30h Preparar-se per la piscina

12:00h PISCINA

13:00h Dinar

14:00h Temps lliure (jocs de taula, ping-pong, …)

15:00h ACTIVITAT

17:00h Berenar

17:30 ACTIVITAT

19:00h Dutxes i ordre d’habitacions

20:00h Sopar

21:00h ACTIVITAT DE NIT

22:00h Ens preparem per dormir

23:00h Bona nit

Els monitors/es són educadors emocionals, preparats i formats en el mètode La Granja©

Durant tota l’estada procurarà la motivació, cohesió i control del seu grup, treballant aspectes emocionals com la consciència i autoregulació emocional, l’autoestima i l’empatia.

A la nit, la tutora de nit vigilarà que es sentin bé, dormin i es relaxin. També hi ha especialistes com els professors d’equitació i el socorrista aquàtic.

dates i preus 2021

 • Del 4 al 10 de juliol: 430 € (diumenge a les 17h fins dissabte a les 12h)
 • De l’11 al 17 de juliol: 430 € (diumenge a les 17h fins dissabte a les 12h)
 • Del 18 al 24 de juliol: 430 € (diumenge a les 17h fins dissabte a les 12h).
 • Del 25 al 31 de juliol: 430 € (diumenge a les 17h fins dissabte a les 12h)
 • De l’1 al 7 d’agost: 430 € (diumenge a les 17h fins dissabte a les 12h)
 • Del 29 d’agost al 4 de setembre: 430 € (diumenge a les 17h fins dissabte a les 12h)
 • Del 27 de juny al 3 de juliol: summer camp anglès. Per a més informació aquí.

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2021

Si per motius aliens a La Granja, hem d’anul·lar alguna setmana de colònies, oferirem altres dates de colònies.

El preu inclou: Allotjament en pensió completa, curs d’equitació diari en classes col·lectives, activitats dirigides i organitzades per educadors preparats en la metodología emocional de la Granja, control 24 hores (adaptació, medicaments, dietes, al·lèrgies,…), socorrista titulat amb experiència, i roba de llit (no cal portar sac de dormir).

El preu no inclou: Transport ni bugaderia.

Jornades de portes obertes 2022: 21 de maig i 6 de juny.

Horari: 11 h.

Si algunes portes obertes no es poden fer presencials, es faran online-Zoom.

Apunta’t  aquí.

inscriu-te ara!

Sou fantàstics!! No parem de mirar el vídeo… ens encanta!!

L’experiència ha estat súper!!

Gràcies per l’amor donat aquests dies, gràcies per l’autoestima regalada, gràcies per la responsabilitat compartida…el món aniria millor amb una Granja en cada casa.

mètode la granja

El Mètode La Granja entrena les competències emocionals dels infants, joves i adults. Els resultats del Mètode La Granja han estat avaluats i demostrats científicament pel GROP de la UNIVERSITAT DE BARCELONA, demostrant l’augment de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

En aquestes colònies he fet un viatge al centre de mi mateix

He vist que m’he de fer responsable de què faig sense donar tant la culpa als altres.

M’emporto treure’m la por del cos perquè si no viure amb ella dins del cor

He entès que quan m’enfado tinc el cervell reptilià en ple funcionament

inscriu-te ara!

Un missatge de la Cristina:

“Ja fa dotze anys que vam començar a formar als nostres monitors en EDUCACIÓ EMOCIONAL i els resultats han estat impressionants. Com a resultat de l’experiència adquirida amb el treball amb grups escolars hem elaborat unes colònies en les quals, a més de que es relacionin i s’ho passin súper bé, volem entrenar-los per a que siguin emocionalment més intel·ligents.

Creiem que les colònies formen part de l’educació del nen o nena com a persona. Aquí viuran experiències i sensacions que només poden succeir en un àmbit diferent al familiar o escolar. Si aprenen a reconèixer les seves emocions (ràbia, tristesa, alegria,…) i els donem les eines necessàries, les podran gestionar de manera positiva i millorarà la seva autoestima, la seva confiança i la seva relació amb els altres”.

Cristina Gutiérrez Lestón. Directora de La Granja

10 % descompte

A fills de mestres d’infantil, de primària i de secundària*

Germans: 10%

* No acumulable al dte. de germans (adjuntar documentació acreditativa).

app per al seguiment de les colònies

què has de portar?

Descarrega aquí el teu PDF amb la llista de material i funcionament!

inscriu-te ara!

Com reservar?

Passos a seguir:

 1. Entrar a l’enllaç INSCRIPCIO per triar la setmana que voleu. Ompliu la inscripció (bestreta de 90€ amb targeta). Si no acabeu de completar la reserva, la inscripció es guardarà durant 48 hores. Un cop s’esgoti el termini la reserva es dona de baixa automàticament  sense opció de recuperar-la.
 2. Per qualsevol dubte podeu truque-me al 93 848 11 25 (Olga o Laura) , o escriu-me al e-mail: colonies@la-granja.net 
 3. La resta del pagament es farà el dia d’arribada a les colònies.

Matrícula oberta a partir del 9 de gener.

NORMES D’ANUL·LACIÓ 2021

inscriu-te ara!

Per a qualsevol dubte truqueu al 93 848 11 25  i pregunteu per Laura o Olga o envieu un mail a esplai@la-granja.net. El nostre horari és de 10 a 16 h.

Menú