contacte

Pots contactar amb nosaltres per diferents vies. Si us plau, recorda que estem treballant cada dia amb els nens, així que la resposta pot ser que no sigui immediata. Ells estan primer!!!

Horari d’oficines: De dilluns a dijous de 9:00h a 18.00h i divendres de 9:00h a 17:30h.

Telèfon: 93 848 11 25

Correus electrònics:

les nostres xarxes socials!

¿com arribar?

La Granja, granja escuela i Ability Training Center, està a Santa Maria de Palautordera, situada al peu del Parc Natural del Montseny (Reserva de la Biosfera), a la província de Barcelona. Envoltada de prats i boscos, es troba a tan sols 42 km de Barcelona ciutat i 56 km de Girona. Podràs arribar fàcilment amb cotxe o tren:

  • TRENA 300 metres de l’estació de tren Renfe “Palautordera”, podràs arribar per camí de bosc o per la carretera comarcal. El trajecte des de Barcelona (Clot) dura uns 45 minuts i la freqüència entre trens és de mitja hora aproximadament.
  • COTXE: A només 3 km de la sortida 11 de l’autopista AP-7 (sortida St. Celoni-Montseny), fa que el viatge des de Barcelona sigui de poc més de mitja hora.

L’HOSPITAL de la Comarca es troba a Sant Celoni, a 3,5 km de la Granja, i el Centre d’Atenció Primària més pròxim està a Santa Maria de Palautordera, a 3 km.

ADREÇA POSTAL: Passeig Sanata, s/n, 08460 Sta Maria de Palautordera, Barcelona.

COORDENADES GPS: Longitud: 41.6688 Latitud: 2.461386

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte al més aviat possible.


    contacta con lagranja
    Menú