la granja solidària

una educación para todos

Tenim el compromís social de fer un món millor; portem l’educació emocional a qui més ho necessita.

La Granja Solidària és un Programa de Gestió Emocional adreçat a nens i nenes que no disposen de les mateixes oportunitats que la resta, ja sigui per raons mèdiques, socials i / o econòmiques.

No volem deixar-nos a ningú pel camí, i desitgem oferir el nostre Mètode La Granja a tots aquells petits, joves i adults que més ho necessiten, per brindar-los les eines i els recursos necessaris per afrontar la vida de manera més positiva perquè pugui generar-los un major benestar, malgrat les seves circumstàncies.

hospital infantil sant joan de deu

Estem impulsant un projecte de Gestió Emocional amb nens afectats de Neurofibromatosi de tot Espanya, que durant el 2019 estan desenvolupant un Programa d’Entrenament Emocional a mida, a través del qual es pretén reduir la simptomatologia ansiosa depressiva entre d’altres aspectes.

Drc, centr de rehabilitació per a discapacitats, nepal

Cada estiu un grup d’adolescents visita Índia i Tibet en un programa solidari on visiten diferents projectes i realitzen activitats de voluntariat en orfenats i escoles locals. De forma paral·lela i amb l’objectiu de complementar l’acció de voluntariat, des de la Fundació destinem fons per cobrir les necessitats dels centres visitats pels nostres alumnes; com uniformes escolars, cadires de rodes, material d’higiene personal.

#invulnerables

El projecte invulnerables liderat per Sor Lucia Caram és una aliança formada pel Departament de Benestar Social i Família, Barça Foundation i a Obra Social “la Caixa”, amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa de la nostra societat. La Granja col·labora amb el projecte acollint cada estiu nens del programa d’invulnerables perquè gaudeixin de les colònies d’estiu i ajudant en la divulgació de la gestió emocional dels nens i nenes i les seves famílies.

Menú