emotour cicle de conferències 2023

 EMOTOUR 2023: L’EMPATIA

EMOTOUR 2023: LA EMPATÍA

El Primer Cicle gratuït d’Educació Emocional per a professionals del món educatiu

En aquesta 5ª edició estarem a Madrid (2 de febrer) i Barcelona (23 de març) i tractarem L’EMPATIA, element clau a l’aula i una competència bàsica per a aconseguir unes relacions humanes sanes tant entre els alumnes com entre els adults (en el claustre o amb les famílies).

Què és i què no és empatia? Com es crea un enemic? Com cuidar-nos amb les paraules? Com educar l’empatia?

No resulta fàcil empatitzar quan estem més susceptibles de l’habitual, una cosa natural després de tres anys de pandèmia i un món advers que sembla no tenir fi. Per això, el EMOTOUR 2023 vol tractar el tema amb ponents experts de la talla d’Eva Bach, Cristina Gutiérrez i Jordi Amenós els qui ens ajudaran a entendre l’Empatia des de diferents perspectives, de manera profunda, i donant-nos recursos pràctics i potents per a fer a l’aula, però també a casa o amb el claustre i basats en l’experiència i les evidències.

 • Debat final amb preguntes del públic, i sorteig de llibres dels ponents.
 • Cada participant rebrà una bossa amb recursos d’Educació Emocional per a fer a l’aula.
 • L’entrada serà a les 17.30 h. La Conferència començarà puntual a les 18 h
 • La Conferència és presencial, per compartir, aprendre i compartir eines d’educació emocional.

PONENTS

L’EMPATIA: BASE DE LES RELACIONS HUMANES

Cristina Gutierrez Lestón

CRISTINA GUTIÉRREZ

  • Educadora Emocional, escriptora, investigadora en el camp de l’educació emocional aplicada, i directora del projecte educatiu La Granja.

Un viatge de 40 cm, els que uneixen el cap amb el cor. Per a què ens serveix l’empatia? Connectant amb els infants i aprenent d’ells. Eines i recursos per cuidar-nos amb les paraules.

Eva Bach

EVA BACH

 • Pedagoga, mestra, escriptora. Creadora i codirectora del Postgrau en Educació Emocional de la UManresa.

L’empatia: educar per a la connexió emocional humana. Què és i què no és l’empatia. Empatia: per què i per a què. El poder i el rerefons de l’empatia. 7 estils emocionals no empàtics vers l’estil emocional empàtic. Indagant en el propi estil emocional. Requisits de l’empatia. Algunes orientacions i recursos per educar l’empatia.

jordi amenos

JORDI AMENÓS

 • Terapeuta Gestalt i sistèmic, especialitzat en el treball en Narrativa Terapèutica i escriptor.

Humanitzar l’aula amb l’ajuda de les històries. Les històries ens poden ajudar a apropar-nos humanament. Coneixerem com podem ajudar a fer-ho, com es crea un enemic i com podem cultivar un ambient més suau, proper i compassiu a l’aula. Com el respecte a la vulnerabilitat ens permet cohesionar els grups i trobar tresors creatius plens de bellesa i possibilitat a l’aula.

Ja et pots inscriure en el formulari de baix (la inscripció és individual)

Madrid (2 febrer, CaixaFòrum) a les 18h

Barcelona (23 de març, CaixaFòrum) a les 18h

Vols venir amb el Claustre?

Cada vegada més claustres de mestres/as i professors/as venen en grup. Ens diuen que és una manera interessant d’aprendre junts/es, de reflexionar i inspirar-se, però sobretot d’agafar forces per a canviar el que no els agrada i cohesionar-se (especialment si després es prendran un cafè). Imprimeix el Pòster de l’EMOTOUR per a penjar-ho a la sala de mestres/as. Les inscripcions són individuals, però sabrem que veniu en grup pel nom del col·legi. Si arribeu d’hora, 17,30h, una persona de l’equip us atendrà per a donar recursos educatius al grup.

EMOTOUR és el primer Cicle de Conferències gratuït i exclusiu per a professionals del món educatiu (des de 2017). Organitza i patrocina: La Granja, Fundació per a l’Educació. Col·labora:
INVULNERABLES logo
Fundació del convent santa clara
LOGO FUNDACIO LA GRANJA CAST
LOGO EduCaixa

Vols veure L’EMOTOUR DE L’AUTOESTIMA del 2022? Entra AQUÍ i comparteix-ho amb qui vulguis (famílies, companys, xarxes etc).

Història de l’EMOTOUR

El primer, el 2017, va ser un èxit aclaparador que ens va sorprendre, gairebé 1.000 docents es van inscriure en les 6 conferències que vam fer per tota Catalunya. En el 2018 gairebé 2.000 professionals de l’educació van assistir a les 7 conferències de Catalunya i Andorra. La tercera edició en el 2020 va omplir les sales de Madrid, Sevilla, Saragossa, Palma, Barcelona, ​​Tarragona, Lleida i Girona, amb Educaixa com a coorganitzadora. I la quarta edició en 2022, es va retransmetre en línia amb més de 12.000 visualitzacions. Durant aquests anys hem comptat amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva BachJordi AmenósCristina GutiérrezLaia CasasDavid BuenoJavier Cebreiros, Gemma Ventura, Montse Jiménez, Nuria Sánchez i Jordi Vilaseca.

Inscripcions

Instruccions

 • Realitza un formulari per persona
 • Escull la ciutat en el desplegable


  Menú