emotour cicle de conferències

IV cicle de conferències d’educació emocional, des de Barcelona a tot el món (formulari d’inscripció a baix de tot)

El vídeo de l’última edició: https://www.youtube.com/watch?v=oaeWasy0gLQ

L’EMOTOUR és un cicle de conferències gratuït i exclusiu per a professionals del món educatiu, on al ser retransmès en directe aquest any també estan convidats estudiants, famílies, professionals d’altres sectors i que pretén fer arribar l’educació emocional a tots els racons del món. El primer EMOTOUR va ser un èxit aclaparador, quasi 1.000 mestres es van inscriure a les 7 conferències que vam fer arreu Catalunya, el segon any quasi 2.000 professionals de l’educació van assistir a les de Catalunya i Andorra, i la tercera edició celebrada el 2020 es van emplenar les sales de Madrid, Sevilla, Zaragoza, Palma, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Durant aquests anys hem comptat amb la participació de professionals i experts de la talla d’Eva Bach, Jordi Amenós, Cristina Gutiérrez, Laia Casas, David Bueno, Javier Cebreiros, o Gemma Ventura entre d’altres,essent “La Granja, Ability Training Center” – Granja Escola de Sta Maria de Palautordera – l’organitzadora i promotora de l’esdeveniment.

ELS PONENTS que repeteixen per 4rt any són EVA BACH, pedagoga i escriptora, JORDI AMENÓS, terapeuta i formador en creativitat, i CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional, escriptora i directora de La Granja. I les noves incorporacions seran en CARLES FOLGUERA pedagog i ex-director de La Masia del Futbol Club Barcelona, i JORDI VILASECA pedagog i formador en educació emocional. I tot el cicle conduit per la Cristina de Sancha, més coneguda com “Marona de Colors”

 18 de gener de 2022

 

Inscriu-te i assisteix gratuïtament (recorda que les places s’esgoten de seguida)!!!

descarrega’t aquí el cartell en pdf i penja’l a la sala de mestres de la teva escola!

Emotour 2022

autoestima i benestar emocional a l’aula

  • Eva Bach. Llavors d’una autoestima sana. Què és i què no és? Nutrients que fan créixer la flor de l’autoestima i males herbes que l’espatllen.
  • Jordi AmenósLa dignitat de ser estimats: cultivar l’autoestima en nosaltres i a l’aula.
  • Cristina Gutiérrez Lestón. Com les emocions negatives que la pandèmia ens ha fet sentir, han tingut un efecte directe a la baixada de l’autoestima de petits, joves i adults.
  • Jordi Vilaseca. Si m’estimo… t’estimo.  Recursos pràctics i eines per a millorar l’autoestima.
  • Carles Folguera. Autoestima i esport

Escull si hi participaras de forma presencial o online


    Menú