recerca i divulgació

El nostre objectiu és integrar l’educació emocional en la societat com una eina indispensable en el sistema educatiu, teixit empresarial i nucli familiar.

Avaluar científicament la metodologia d’entrenament ens aporta el rigor necessari per fer passos ferms cap al nostre objectiu i ens ofereix la possibilitat de divulgar i difondre amb dades empíriques els beneficis de l’Educació Emocional a la societat.

r+d+i

Des de la Fundació vam impulsem el vessant científic del Mètode La Granja juntament amb el nostre partner científic; el Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica (GROP) de la de la Universitat de Barcelona.

Hem dissenyat un sistema d’avaluació testat científicament que ens permet valorar els canvis significatius en les competències emocionals de les persones que realitzen programes d’entrenament emocional (PEE) amb el Mètode La Granja.

Aquesta tasca constant de recerca ens permet desenvolupar nous programes educatius cada vegada més precisos i innovadors.

divulgació

La divulgació en matèria d’educació emocional és la que fa conscient a la societat i professionals del sector que altres formes i altres vies són factibles i científicament efectives. Tenim un programa divulgatiu anual a través del qual comuniquem i compartim experiències, recursos i eines per afavorir una Educació Emocional rigorosa i oberta al món.

Menú