mètode la granja

"solo yo decido mis retos."
dayani, 10 anys

El Mètode La Granja© és una metodologia creada a “La Granja, Ability Training Center”, que es basa en la pràctica i l’entrenament de les competències emocionals de nens i joves, amb resultats demostrats científicament* en el canvi de comportament i actitud dels alumnes. Creiem fermament que només es poden interioritzar els aprenentatges relacionats amb l’educació emocional quan aquests són vivencials i emocionen als nens.  El Mètode La Granja© s’està provant des de l’any 2005 amb els més de 18.000 nens que cada any passen per la Granja de Sta Maria de Palautordera, amb nens, nenes i joves de 3 i 18 anys d’escoles públiques i privades.

El Mètode La Granja© s’utilitza en el programa de Gestió Emocional (NF1) de l’Hospital Sant Joan de Déu, en el programa d’educació emocional de La Masia del Barça (amb els esportistes i staff 2016-2017-2018) i en el projecte Masia Solidària (2019-2020). També utilitzem el Métode La Granja amb els alumnes de la Universitat de Barcelona, Universitat Blanquerna i Universitat Internacional, amb escoles com Betúlia, La Salle, Dominiques o Escoles Pies, i amb empreses i organitzacions como La Caixa, ICS, Ajuntament de Barcelona, Factor Humà, Catalònia Hotels&Resorts o Ametller Origen.

El Mètode La Granja se ha presentat en diversos Congressos científics com AIDIPE i CINAIC a Madrid, o a les XIV, XV , XVI Jornades de Educació Emocional del GROP de la Universitat de Barcelona, Congrès Anual de Neurofibromatosis 2019.

publicació científica del mètode la granja

El nostre estudi “Innovación de educación emocional en el ocio educativo: el Método La Granja” publicat a la Revista de Investigación Educativa, 38(2), 495-513. DOI: http://dx.doi.org/10.6018/rie.405721. Són les autores: Gutiérrez-Lestón, C., Pérez-Escoda, N., Reguant, M. y Eroles, M. (2020).

*Impacte del Mètode La Granja© realitzat pel GROP,grup de recerca en Orientació Pedagògica de la Universitat de Barcelona (Novembre 2017), sobre una mostra de 132 nens d’entre 8 i 14 anys. L’Estudi quantitatiu i qualitatiu demostra canvis significatius entre l’abans i després en les 5 dimensions de les competències emocionals (consciència, regulació, autonomia, competència de vida i de benestar). Así mateix l’estudi avalua l’ansietat dels alumnes, demostrant una baixada significativa en els valosr de l’ansietat estat i de l’ansietat tret.

Menú