nova app espai granja per l’esplai i les colònies d’estiu

Pares! Mares! Seguiu de ben a prop el dia a dia dels vostres fills a les Colònies i l’Esplai de La Granja en un sol click! Descarregueu-vos ja l’App Espai Granja!

Espai Granja és una innovadora plataforma mòbil per a la gestió d’informació i comunicació en temps real entre pares, monitors, staff i responsables de les Colònies i Esplais de la Granja.

El seu sistema de comunicació és segur, fàcil i ràpid, informant-te en cada moment del que més importa, la cura i el desenvolupament diari dels teus fills.

La Granja ha marcat el començament de la transformació tecnològica de la gestió del dia a dia de les Colònies i Esplais. La comunicació entre pares, monitors i responsables mai ha estat tan ràpida ni tan segura gràcies a les següents característiques:

  • Agenda personal de l’alumne: Dades personals, Salut, Autocar, Informació extra i Anàlisi de la Cristina, la Directora de La Granja.
  • Comunicacions: Missatges i circulars generals que envien els responsables de la Granja.
  • La meva Granja: conté tota la informació general del centre: Absències, Canvis de Recollida, Horaris i Activitats, Menús, Excursions i Autoritzacions, Estat del pagament de la Inscripció, Documentació, Direcció amb Guia per GPS, Telèfon amb trucada directa al centre, Pàgina Web, Xarxes socials (Facebook, Instagram i Canal de YouTube), i Fitxa de presentació dels monitors.
  • Fotos: descobreix les fotografies que mostren el dia a dia del teu fill a La Granja. No et preocupis, la privacitat és el primer, les fotos es validen pels responsables i no es poden treure de la plataforma.
  • Salut: El teu fill ha de prendre alguna medicació? Presenta algun antecedent mèdic o cura especial? Comparteix-ho a l’App per ajudar a  la perfecta cura i atenció de l’infant. També rebràs un Avís Urgent de Salut si el nen està malalt i necessita la recollida urgent dels pares.

Estem cuidant als menors, la seguretat de la gestió de la informació és la màxima responsabilitat de la Granja. Mantenim una cura d’alt nivell de totes les dades personals, per això, estan protegits i guardats legalment en un servidor segur.

Descarrega’t ara l’App Espai Granja per a Android o iPhone/iPad!

Menú