Concert al Bosc – Amplific.Arte: Educació Emocional i Música

El passat dimecres 07 de Juny vam portar a terme a La Granja una experiència única fins ara.

Un Concert que forma part del projecte Amplificar-te de la Fundació Princesa de Girona, i que té per objectiu aprofitar la música i les seves lletres per ajudar a desenvolupar la gestió Emocional dels infants i joves a les aules. El programa, que serà gratuït per a tots els Centres Educatius, estarà operatiu a partir de setembre.

En  aquest vídeo  podràs conèixer al productor i mestre Julio Reyes Copello, els artistes, i més sobre el projecte educatiu Amplificar-te, que pretén ajudar a desenvolupar la gestió emocional dels joves als centres educatius, amb un complet programa gratuït de recursos.

Durant el matí, vam gaudir d’unes activitats i tallers juntament amb Generación Docentes, un grup de docents provinents de diversos punts del país els quals van fer parada a La Granja per poder viure i experimentar l’Educació Emocional en primera persona a través de les nostres activitats, el nostre entorn i el nostre equip.

Al concert, ens van acompanyar dos artistes directes de Miami; Teo Bok i Riza. Sensibilitat pura, grans artistes i joves compromesos. Va ser magnífic i tota una experiència!!!

Posteriorment, vam gaudir assaborint La Granja, entre arbres i flors… Us deixem un vídeo resum d’aquesta especial vetllada.

Menú